• Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Έβγαλε αντίδραση,ψυχή, πάθος, και ένταση, μπορούσε και την νίκη!Η ΑΕΚ σήμερα έβγαλε αυτό που φωνάζαμε όλον τον καιρό.

Σοβαρή, συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της, με πάθος, ένταση και δύναμη στις μονομαχίες έτσι όπως επιβάλλεται να είναι σε κάποιο ντέρμπι.


Αυτομάτως όλοι σκεφτόμαστε πόσο πολύ αδίκησαν τον εαυτό τους σε προηγούμενα παιχνίδια οι παίκτες του Καρέρα αφού το... μισό να είχαν δώσει από αυτό που είδαμε σήμερα η εικόνα για την ομάδα από τον κόσμο θα ήταν πολύ διαφορετική.


Βελτιωμένη σίγουρα η αμυντική λειτουργία υπήρχε συνοχή, οργάνωση και φυσικά η παρουσία του Τσιγκρίνσκι που με την εμπειρία του έδωσε μεγαλύτερη σιγουριά.


Διαφωνώ εντελώς ότι δεν "τραβήχτηκε" ο Λόπες στην φάση του γκολ για να βγει οφσάιντ ο Βρουσάι, και οφείλεται καθαρά σε προσωπικό λάθος από τον Μπακάκη που άφησε την θέση του χωρίς λόγο για να μαρκάρει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, την στιγμή που εκεί υπήρχαν οι δυο στόπερ!


Στον επιθετικό τομέα θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλές περισσότερες φάσεις αν εκμεταλλευόμασταν την ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ που παρουσίασε στην άμυνα του ο Οσφπ με πάρα πολλά λάθη, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού σίγουρα το "αχ ρε Τάνκοβιτς" θα ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτό δεν φταίει μόνο η ενέργεια του Σουηδού αλλά η ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ που συνεχίζει να παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος!


Παικταράς ο Γκαρσία που παρόλο που του λείπουν παιχνίδια δείχνει την κλάση του σε πολλές φάσεις ενώ έχει και τρομερά στημένα.

Ο Σιμόες απίστευτο πάθος όπως και όλη η ομάδα θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη και να μιλάμε για μια ανατροπή ολκής στο δεύτερο ημίχρονο.


Ο Καρέρα παρέταξε ορθολογικό σχήμα, αλλά ρίσκαρε στο τέλος με τις τρεις μαζεμένες αλλαγές. Του χρεώνεται σήμερα η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα όπως και το πάθος.


Με την ισοπαλία δεν είμαστε ικανοποιημένοι όταν παίζεις με αυτούς που "κατέστρεψαν" το ελληνικό ποδόσφαιρο επί μια 20ετια, αλλά μας αφήνει "ζωντανούς" στην συνέχεια για τον τίτλο.


Κρατάμε λοιπόν την ένταση και αντίδραση που έδειξε η ΑΕΚ και προχωράμε με θετική σκέψη και σκεφτόμενοι ότι η ομάδα θα παρουσιάσει την ίδια αλλά και ακόμα καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια αφού υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις μέχρι να έρθει η ενίσχυση ειδικά στην θέση του δεξιού μπάκ με ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ παίκτη.


Υ.Γ: Μετά από πολλούς πειραματισμούς το δίδυμο στην θέση των στόπερ πρέπει να είναι Τσιγκρίνσκι - Νεντελτσεάρου.


Υ.Γ.2: Εξαιρετικός και ανεβασμένος Ολιβέιρα βοήθησε επιθετικά με την εισόδο του στο παιχνίδι.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η ΠΕΝΑ ΠΟΥ "ΚΑΙΕΙ"