top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Ακόμη μια υπέροχη βραδιά στα Φιλαδέλφεια...
Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Έτσι πάει .Μπαίνεις,δείχνεις ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού κ όλα πάνε στην θέση τους,απλά κ όμορφα .

2) Παιχνίδι δεκαλεπτων υψηλής έντασης κ μετά συντήρηση μηχανών

3) Ακούστε πως πάει ..Δεν με νοιάζει ήταν δεν ήταν πέναλτυ ...ήταν δίκαιο έγινε πράξη ( για τον αστικό μύθο απλά θεωρώ ότι ήταν αυστηρό ).

4) Ξαναγύρισε η κολώνα της καρδιάς μας .Μουκουντι εγγύηση.Πλαι του δε, εμφανώς πιο σοβαρός κ ουσιαστικός ο Μήτογλου.
5) Επανεμφάνιση Σιντιμπε.Ξερει κανταρια μπαλιτσα .Αν πρέπει να πω κάτι για να το πω ,ίσως επαιζε λίγο πιο μακρυά από τον ασβέστη .

6) Τίμιος κ καλός Χχσαφι.Κ τα τάκλιν του τα όμορφα, κ τις σεντρουλες του, κ τις μπαλιές του στον χώρο .

7) Πινέδα οργώνει το γήπεδο κάθε φορά ,κ κυρίως αυτό που αγαπώ είναι οι μακρυνες μεταβιβάσεις του.

8)Ουσιαστικό κ καλό παιχνίδι από τον Μάνταλο .Πολλές φορές έγινε συμμέτοχος φοβερού passing game με την μορφή ping pong.( Περαστικά Πέτραν).

9) Η σκούπα Philips-Γιονσον.Οτι λάθος γινόταν το μάζευε ,φύσει επιθετικό 6αρι ( ξέρω οξύμωρο) δημιουργουσε σοβαρό build up που λένε κ στο χωριό μου .

10) Έμαθα ότι εκεί στην Λεωφόρο οι πλερεζες είναι κατιμαυρες.....Γκατσι λένε κ κλαίνε .Πόσο έξυπνος κ τεχνίτης είναι ο τύπος !!!!

11) Ένα κ δύο κ τρία μπράβοστον Αλμειδα που έκανε τον Λιβάι σεντερφοραρα!!! Η πίεση του στην πρώτη μπάλα, η κίνηση του στον χώρο ..μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια .

12) Τερματζη μου μια φορά χρειάστηκε κ ήσουν εκεί ( ξυδακι οι υπόλοιποι του πάγκου )


13) Κ πάμε στον Μαροκινό.Ειδες αγάπη μου τι απλό κ ωραίο γίνεται το τόπι όταν σπας την μπάλα με την μία ? Ίσως ο καλύτερος μαζί με τον πρώην ζελα ( έτσι να πονάει ) του αγώνα . Έτρεχε με φρενήρεις ρυθμούς ,στριφογύριζε,μοίραζε .

14) Πόσο χαίρομαι να βλέπω παίκτες σαν τον Μαχαιρα κ τον Κοσιδη να πατουν το χορτάρι του Ναού .

15) Γαλανόπουλος σε καλό τέμπο .Κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει .

16) Τι το ήθελε το πέναλτι ο Κουτσαφτης ρε φίλε ,το πλήρωσαμε με τον αβαβα πειθαρχικό του έλεγχο 90 λεπτά !

17) Κάπου πρέπει αυτό το κατς, πάλη κ ελληνορωμαϊκή απέναντι στο καλό ποδόσφαιρο να τελειώνει γιατί καταντά αηδία .( Περήφανος ο Μπαραλες για το μαρκάρισμα στον Μάνταλο από τους Οφιτζηδες).

18) Επενέβησαν οι μαχητές του ήθους στην αποκατάσταση της αθλητικής δικαιοσύνης η θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Ουγκάντα ? Ανησυχώ!

ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ !!1 Comment


Alexandros Perantonakis
Alexandros Perantonakis
Nov 10, 2022

Τι εννοείς ακριβώςαγαπητή ΄Αννα με το ...''' ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ............''' Κάποτε είχε ενωθεί . Καί μιά Κυπριακή ομάδα, έπαιζε στο ....υπόλοιπο πρωτάθλημα .... Είχε επιτευχθεί ΤΟΤΕ η αθλητική ένωση της Κύπρου Μ Α Σ , με τον εθνικό κορμό. ΄Ηταν τότε η εποχή της.......<<δικτατορίας>>, ετος 1968 !!! Αλλά, μόλις <<<<<αποκαταστάθηκε>>>>>> η δημοκρατία, οι δημοκράτες , την πέταξαν στα σκουπίδια καί την Κύπρο Μ Α Σ, καί την όμάδα της !!!ΑΕΚος, ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ, καί ΟΡΚΗΣΜΕΝΟΣ ΑΕΚόφιλος καί ΑΕΚοπολίτης ετων ....84 !!! από ΑΕΚαναδά !!!!

ΑΕΚ, MY GREAT GREEK DREAM TEAM

NIKH ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ,, ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! ΝΙΚΑ !! ΝΙΚΑ !!

Like
bottom of page