top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Αλμέιδα: Έκλεισε το βιβλίο της δόξας για το νταμπλ - Είμαι σε επαφή με την Αθήνα για τα μεταγραφικάΟ τεχνικός του «δικεφάλου» θέλησε να εξηγήσει πως στην ομάδα του δεν έχουν μείνει... προσκολλημένοι στη σπουδαία σεζόν που προηγήθηκε και η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ. Αντίθετα, όπως διευκρίνισε, θέλει το σύνολό να είναι εκ νέου ανταγωνιστικό μόλις αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό στάδιο, με την προετοιμασία της να κυλά θετικά.
Τέλος, αναφέρθηκε και στους Ζίνι, Λαμαράνα, Γεμπόα, καθώς και στον Λιβάι.


Αναλυτικά, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους για:


-το ματς και το πόσο ικανοποιημένος έμεινε: «Θεωρώ ότι μας βοήθησε αρκετά το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάναμε καλά πράγματα, παίζοντας και χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που φέραμε εδώ και είχαμε μία κοινή ιδέα. Ήταν μία καλή ποδοσφαιρική προπόνηση».


-το εάν περίμενε αυτή την ανταπόκριση των παικτών του απέναντι σε μία ομάδα που είναι πιο μπροστά στην προετοιμασία της: «Είμαστε κι εμείς πρωταθλητές. Σε κάποια χρονικά διαστήματα η αντίπαλη ομάδα φαινόταν ότι είχε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Ψάχνουμε την ηγετική μας λειτουργία».


-τους Ζίνι, Λαμαράνα, Ρόκσον και το πώς ανταποκρίθηκαν: «Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι η πρώτη τους προετοιμασία και είναι νεαροί παίκτες, τους είδα καλά. Η ιδέα είναι να τους βάλουμε σταδιακά και να ερμηνεύουν τον τρόπο που προπονούμαστε και παίζουμε και να βελτιώνονται».


-το εάν νιώθει ήρεμος που έχει τον Λιβάι Γκαρσία στην Ολλανδία: «Τον παρακολουθούσα σε όλα τα ματς που έπαιξε (σ.σ Gold Cup). Τωρα πλέον είναι εδώ και έχει μπει στον ανταγωνισμό».-το εάν τον ανησυχεί κάτι στην προετοιμασία και τον στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι: «Γι' αυτό τον λόγο κάνουμε προετοιμασία, για να φτάσουμε στον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρώτο επίσημο ματς. Αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα είναι πολύ καλη προετοιμασία. Είμαστε σε καλό στάδιο».


-το εάν υπάρχει στόχος εξέλιξης του αγωνιστικού μοντέλου του και πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει σε σχέση με την περσινή της εικόνα: «Διατηρούμε πάντα την ίδια σκέψη: Θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει και να είναι ανταγωνιστική με ένα έξτρα που έχουμε και είναι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάμε καλά στην προετοιμασία. Και πάμε καλά».-τα μεταγραφικά: «Είμαι σε επαφή με την Αθήνα και με την ομάδα συνεχώς. Πιστεύω ότι είναι κάποιοι νέοι παίκτες που ήρθαν και πρέπει να τους περιμένουμε για το μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος σε ό, τι αφορά την προσπάθεια που έκανε η διοίκηση σχετικά με τον Ορμπελίν. Βλέπουμε επίσης κάποιες άλλες επιλογές, ακόμη δεν είναι κάτι τελειωμένο».


-τον εάν υπάρχει κάποια άμεση ανάγκη που να έχει τεθεί από τον ίδιο προς τη διοίκηση: «Είχα ζητήσει να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται ο… Ρονάλντο και ο Μέσι (γέλια). Όχι είμαι χαρούμενος με την ομάδα και είναι πάντα καλό να ενισχύεσαι. Είναι καλό για το γκρουπ, γιατί κάνει τα παιδιά ανταγωνιστικά. Δεν είναι σίγουρος κάποιος ότι θα παίζει. Θα έχουμε τρεις διοργανώσεις. Ξέρω πολύ καλά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να φέρει παίκτες, που όμως τελικά δεν δέχθηκαν να έρθουν. Και κλείνουμε κάποια θέματα. Αλλα όχι πολλά θέματα. Είμαι ήρεμος με τους παίκτες που έχω. Το… βιβλίο του θριάμβου και της δόξας για το νταμπλ έχει κλείσει. Οπότε ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Στον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών για μία θέση, στη δουλειά που βλέπετε καθημερινά και δεν χαλαρώνουμε. Τώρα είναι να ξαναρχίσουμε να δουλεύουμε και να αρχίσουμε ξανά να ονειρευόμαστε».

1 Comment


Alexandros Perantonakis
Alexandros Perantonakis
Jul 08, 2023

ΕΓΩ, αυτή την <<τρελή>> θα τη λέω ΑΕΚόφιλη καί ΑΕΚοπολίτισα αντί αυτό το κακόηχο......<<<ΤΖΟΥ>> , όπως καφεΤΖΟΥ , παλιαΤΖΟΥ , καταφερΤΖΟΥ κ.α. .....ΑΕΚόφρων ΑΕΚος από ΑΕΚαναδά, ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΕΚόφιλος καί ΑΕΚοπολιτης.

Like
bottom of page