top of page

Αλμέιδα: "Χαίρομαι για όσους έπαιξαν και για τον κόσμο, γιατί χρειαζόμασταν μία νίκη - Ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου"

Εικόνα συγγραφέα: AEK-viewAEK-view


O Αργεντίνος τεχνικός μίλησε για την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας παρά τις πολλές αλλαγές, ενώ ερωτηθείς για την αποθέωση του κόσμου, είπε πως «ό,τι και να γίνει, η ΑΕΚ θα είναι στην καρδιά του».




Αναλυτικά όσε είπε ο Ματίας Αλμέιδα:



«Εστιάζω στη λειτουργία επειδή και στο προηγούμενο ματς ήταν καλή. Υπήρχαν κάποια παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής αλλά αυτό δεν φάνηκε. Αντίθετα φάνηκε μια ομάδα με φιλοσοφία. Χαίρομαι για αυτα τα παιδιά και για τον κόσμο, γιατί χρειαζόμασταν μία νίκη.



Η καλύτερη διαμαρτυρία που μπορούν να κάνουν οι παίκτες σε έναν προπονητή είναι να δείξουν τα παιδιά πως θέλουν να είναι εδώ και να παίζουν. Εγώ νιώθω ευγνώμων σε αυτό το κοινό, πραγματικά με συγκινεί. Ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου».


Comments


bottom of page