top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Αλμπάνης : "Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα"Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Αλμπάνης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:


Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, με τιμά ιδιαίτερα να βρίσκομαι σε αυτό το σωματείο και θέλω μαζί με την ομάδα να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του συλλόγου».


Για το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο: «Δεν σκεφτόμουν κάτι. Οι διαπραγματεύσεις έτσι είναι. Ηρθαμε και σε μια προσωπική επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς του συλλόγου πήγαν όλα κατ' ευχήν και βρήκαμε την επιθυμητή συμφωνία που θέλαμε».


Για το ποιος ήταν ο σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο για να ανανεώσει με την ΑΕΚ: «Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Από εκεί και πέρα ήταν και προσωπική μου θέληση, γι' αυτό και παρέμεινα».Για το αν μίλησε με κάποιον άνθρωπο από την ομάδα που τον έπεισε να υπογράψει: «Ολοι έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτό δεν μπορώ να πω ποιος, είναι προσωπικό».


Για την επιστροφή της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική στα νικηφόρα αποτελέσματα: «Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό. Ηταν κι αυτό που θέλαμε. Από εκεί και πέρα δεν αρκούμαστε σε αυτό. Πριν δυο εβδομάδες είχαμε και την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι τα λόγια έχουν κουράσει τους πάντες κι εμείς δεν θέλουμε να λέμε πολλά. Θέλουμε να το αποδείξουμε με τις πράξεις μας γιατί οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους».


Για την επιστροφή του Χιμένεθ: «Είναι ένας αξιόλογος και διακεκριμένος προπονητής. Εχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και με το παραπάνω σε αυτή την ομάδα. Είναι κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες γνωρίζει, οπότε θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η έλευση του θα φέρει πράγματα στην ομάδα τα οποία έλειπαν».


Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα. Προσωπικά προσπαθώ κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και μέσα από την συλλογικότητα να μπορώ να αναδεικνύομαι και εγώ. Αλλά προπάντων θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».


Για το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση που αγωνίζεται και ο ίδιος: «Νομίζω ότι είναι αυτονόητο όταν βρίσκεσαι σε κάποια ομάδα ο ανταγωνισμός να είναι υψηλός. Αυτό ίσως να είναι και υπέρ για έναν ποδοσφαιριστή γιατί όταν έχεις καλούς συναγωνιστές στην ίδια θέση, γίνεσαι ολοένα και καλύτερος».


Για το ματς με τη Λαμία: «Κανένα παιχνίδι της κατηγορίας δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι η έδρα της Λαμίας είναι δύσκολη. Εμείς θα πάμε εκεί για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».


Για την επανεκκίνηση της Super League 2: «Χάρηκα με το γεγονός ότι δόθηκε επιτέλους του "πράσινο" φως για τους συναδέλφους μας στη Super League 2 κι αυτό είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νέο. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάρει σειρά και η Football League και θα ήθελα επιτέλους το ποδόσφαιρο μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς να συνεργαστεί για το κοινό καλό».

bottom of page