top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Αντίο ή στο επανιδείν;
Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


Δύσκολη η χθεσινή μέρα. Συναισθηματικα ως ένα σημείο, αγχωτικά για του τι μέλλει γενέσθαι ( δεν έχουμε περάσει κ λίγα μάγκες μου), αισιόδοξα ( τρόπος ζωής μου) για το " από δω κ μπρος" της ΑΕΚΑΡΑ μας.

Καταρχάς θέλω να αναφερθώ σε αυτόν τον μπαγασα από την Νίκαια κ να απλώσω όλη την γκάμα των συναίσθηματων μου ( υποκειμενικη ξεκαθαρα η γνώμη κ φυσικά σκότουρα μου η απαξίωση της ).

Αυτόν τον μάστορα λοιπόν εγώ τον αγάπησα ,τον λοιδωρησα, με θύμωσε κ εντέλει τον ξανααγαπησα .Πεισματάρης μέχρι τρέλλας, αυθεντικός, θεϊκός ατακαδορος, σφιχτός, κοσμαρα του ενίοτε, με κυρίαρχο γνώμονα πάντα την κιτρινόμαυρη καρδιά του .

Θα μου πείτε " ρε πόσο αιθεροβαμων είσαι ?" Επιχειρηματίας είναι κ κοίτα το κέρδος !

Ναι, λες κ το σημερινό ποδόσφαιρο ανήκει στα παιδιά της Αφρικής κ τις Αρχιεπίσκοπες. Δεν είναι επαγγελματικό μεχρι αηδιας .

Κ όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό πρώτα φοράνε το φωτοστέφανο κ μετά βάζουν υπόγραφες...


Υπό αυτάς τας συνθήκας ο Μελ ήταν ότι πιο κοντινό σε οπαδό .Ότι πιο κοντινό σε έναν παραγοντα κ άνθρωπο που τείνει το είδος να χαθεί .Αυτό το είδος που η χειραψία μετρα πιο πολυ από μια υπογραφή κ δέκα κουστούμιες στο Da Capo.

Το κυριότερο όλων όμως η μπέσα .Η τήρηση των υποσχέσεων .

Μου έταξε γήπεδο, να ξαναβρώ την οικογένεια μου την γηπεδικη, να έχω ένα μέρος μαγικο κατά δικό μου , έναν Αετό να τον κοιτώ κάθε φορά στα μάτια . Να δω ωραίο ποδόσφαιρο που συνοδεύεται είτε από τίτλους είτε όχι ,αλλά ωραίο ποδόσφαιρο .

Όλα όσα μου έταξε τα έκανε στο ακέραιο .


Λάθη ? Πολλά, πάμπολα .Ο πρώτος αναμάρτητος τον λίθον βαλετω όμως .Έτσι πάει .Τελικά ας σκεφτεί ο καθένας μας , τι μένει στην ζυγαριά κρίσης ? Τα καλά η τα κακα?

Ο πολυαγαπημένος Γιάννης, λίγες μέρες πριν φύγει από αυτό το πάτωμα μου έλεγε " Σις αυτά που θα δούμε στην Φιλαδέλφεια δεν θα τα πιστεύουμε, έχε υπομονή ".

Κ τα είδα, μόνη μου, αλλά τα είδα .Κ είχε δίκιο κ μου κλείνει το μάτι από κει ψηλά.Τον πίστευε τον Νικαιωτη. Οπως κ εγώ.


Ήρθε η ώρα του αντίο του προσωρινού .Εις το επανιδείν γερο μου . Σου χρωστάω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί έζησα να δω το μεγαλείο της Αγιάς Σοφιάς που εσύ οραματίστηκες κ υλοποιήσες. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί ξαναενιωσα περήφανη κ κοίταξα βαθιά μέσα μου το χαμένο DNA. Μαζί πλέον ,εγώ στην θέση μου, εσύ στην σουίτα σου ( πρωτίστως γερός κ δυνατός) να δούμε τα καλύτερα που πιστεύω ότι έρχονται .

Κ μιας κ είπα " έρχονται"

Καλώς μας ήρθες Σούπερ Μάριο ! Καλώς ήρθες στην πιο αγαπησιαρα, ερωτική οικογένεια . Για να σε διαλέξει ο μεγάλος κάτι θα ξέρει παραπάνω από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !

Δεύτερη φορά δεν την ξαναπατα!

 Πολλά δεν έχω να σου πω


Δεν έχουμε συστηθεί ακόμα .Μόνο να θυμάσαι ότι την ομάδα την αγαπάμε χωρίς όρια , χωρίς περιορισμούς .Είτε θα μας έχεις δίπλα σου είτε απέναντι .Στο χέρι σου είναι . Την ΑΕΚ την θεωρούμε κάτι το ιερό κ καταπίνουμε όποιον πάει να την πατήσει η τον κάνουμε Θεό όταν της φερθεί όπως της αξίζει .Βασίλισσα !

Κάτι τελευταίο προς συνοπαδους.Την εποχή που πέσαμε κατηγορία είχαμε μια ασφαλιστική δικλείδα, τον Μελισσανίδη . Τώρα όμως, εμπρός στο άγνωστο, σε μια φανερά μεταβατική περίοδο, μας χρειάζεται όσο ποτέ ! Συσπειρωμενους! Η περίοδος είναι δύσκολη από μόνη της γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε κ τους " εξυγιαντες" των κέντρων αδυνατίσματος κ των ..καπνοβιομηχανίων που ονειρεύονται να γίνουν Χαλιφιδες με τους Σπάθες κ τους Μπριακους για το καλό του ποδοσφαίρου ( βεβαίως, βεβαίως).


Όποτε , συμβουλή από το μικρό δικό μου μετερίζι, κόψτε τις μλκιες κ την μιρλα κ περιμένετε ! Δείτε τι έστι Ηλιόπουλος, τι καπνό φουμαρει κ μετά να κρίνετε. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει κουμπαρια με τον διάολο, αν μοιάζει με πορνοστάρ, αν έχει μαλλί μέχρι τον πωπο, αν είναι φτωχομπινες( γελάω λίγο εδώ ) , αν έχει πίσω του τον Πάπα της Ρώμης.Αρκει να συνεχίσει κ να μεγαλώσει το έργο του προκατόχου του. Δλδ να γιγαντώσει την ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Μόνο αυτό πρέπει να μας ενδιαφερει κ να μας αφορά .Άιντε γιατί μερικοί το έχετε πάει σε άλλο λεβελ !!!


Εν κατακλείδι


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΊΓΡΗ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ!!!!

コメント


bottom of page