Αποθεώνουν ξανά Μαρσιάλ οι Βρετανοί: Στην ΑΕΚ είναι στα καλύτερα του, συγκλονιστικός!
- AEK-view
- 11 Φεβ
- διαβάστηκε 1 λεπτά

Με αποθεωτικά σχόλια αναφέρονται στον Αντονί Μαρσιάλ οι Βρετανοί, σχετικά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ.
Ο Γάλλος επιθετικός, που μετρά 9 γκολ σε 19 παιχνίδια και 1.367’ λεπτά συμμετοχής, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο Νησί τόσο για την συχνότητα με την οποία σκοράρει όσο και για την εξαιρετική απόδοση του, σε συνδυασμό και με το σερί αγώνων που έχει βγάλει χωρίς προβλήματα.

Η ιστοσελίδα «thepeoplesperson», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τα δίκτυα «TNT Sports» «UTD Xclusive», φιλοξενούν αποθεωτικές αναφορές για τον Μαρσιάλ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Παίζει με χαμόγελο στην Ελλάδα. Έχει βρει μια νέα… πνοή μετά την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.
Ο Γάλλος πέρασε εννέα χρόνια στον σύλλογο, αλλά τα τελευταία του χρόνια ήταν στοιχειωμένα με τραυματισμούς και κακές εμφανίσεις.
Κατά συνέπεια έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, όταν έληξε το συμβόλαιό του και παρότι χρειάστηκε λίγους μήνες για να βρει νέο σύλλογο, τελικά προσγειώθηκε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στην ΑΕΚ.
Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον απολαμβάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του. Έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής εδώ και πολύ καιρό καθώς έχει αγωνιστεί συνολικά 1.367 λεπτά ήδη αυτή τη σεζόν και έχει βρει τα δίχτυα εννέα φορές σε 19 αγώνες. Είναι σε καλή πορεία για να πετύχει διψήφιο αριθμό για πρώτη φορά μετά το 2019-2020, όταν πέτυχε 23 γκολ υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ.
Ο Μαρσιάλ ήταν συγκλονιστικός την Κυριακή, σημειώνοντας δύο γκολ στο 5-0 επί του Πανσερραϊκού. Του δόθηκε βαθμολογία 8,7 στο Sofascore και είχε επίσης 81% ακρίβεια στις πάσες και έξι σουτ στο τέρμα και αποδεικνύεται πολύ καυτός για τους Έλληνες αμυντικούς».
Comments