top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Αστειότητες vs άγχους σημειώσατε Χ
Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) Και αφού κατάφερα να βγω ζωντανή απο το γήπεδο κ επίσης να μην σπάσω το κινητό, κάθισα να γράψω.

2) Πρώτο ημίχρονο,εν μέσω βροχής πτώσεων μπαλών κ μετεωριτών βγήκε μια ΑΕΚ αποκαμωμενη, νωθρή με ένα παιχνίδι γύρω γύρω όλοι .Προβλήματα κ στα άκρα κ στο κέντρο με αποτέλεσμα τεράστιας δυσκολίας επιθετικά .

3) Δεύτερο ημίχρονο γεμάτο άγχος κ πάλι άγχος κ ΑΓΧΟΣ .Γενικά μάσησε στο αστείο,εκνευριστικο ΜΗ παιχνιδι του αντιπάλου . Μετά το 80 .....θηρία στο κλουβί,αλλά εντέλει πληρώσαμε την αφλογιστια που συζητάμε καιρό τώρα .
4) Βιντα εξαιρετικός ,κουβαλούσε την μπάλα μέχρι κ να φτιάξει παιχνίδι.Ο Μουκουντι παλι( αφίσα στο δωμάτιο του Παπασταθόπουλου) καλός αλλά έκανε ένα ολέθριο λάθος που μας έστειλε όλους εντατικη .

5) Μοχάμαντι δεξί μπακ... Επανεμφάνιση μετά από καιρό ,τα κατάφερε ,έτρεξε .Του λείπουν παιχνίδια όμως .

6) Ότι βγηκε ΜVP τα λέει όλα .Χχσαφι λοβ γιου κάργα πλέον !!

7) Κέντρο με Σιμανσκι- Γιονσον το έχουμε πει,δεν λειτουργεί επιθετικά .Τρέχουν παράλληλα,μοιαζει το παιχνίδι τους .Αμυντικά όμως οκ .Γενικά δεν έκαναν κακο παιχνίδι αμφότεροι αλλά έλειπε το πάθος που τους διακρίνει .

Αμραμπατ σε γουστάρω για τα τελευταία σου λεπτά που τα έδωσες όλα ,κυρίως αμυντικά .Άδειος από δυνάμεις,βρήκε κουράγιο κ εκνεύρισε το κακομαθημένο κολλώντας βδέλλα πάνω του. Επιθετικά δεν ήταν αυτός που ξέρουμε γενικά αλλά σέβομαι την πιστη του στην ΑΕΚ .

9) Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του Γκατσι . Νωθρός, περιπατητης ελαφρώς ,χωρίς να έχει μπει στο ρυθμο του ματς σε κανένα σημείο .

10) Ο μόνος ζωηρός ο Ελβετός . Στριφογυρίζε, μάρκαρε αλλά δεν βοηθήθηκε ποτέ με πάσες στον χώρο .Κακώς κατ εμε η αλλαγή του ( Βρίσκει δίχτυα κ έπρεπε να μείνει,εκτός αν δεν άντεχε λόγω του γενικού προβλήματος τσιρλικοκο).
11) Προσπαθησε να παίξει επιθετικά ο Αθανασιάδης με τα ελεύθερα του.Ωραια απόκρουση στο σουτ .Θετικό πρόσημο σημερις λοιπόν .

12) Αχ ρε Γκαρσία αχ.Καιρο τώρα σε κακό mood .Άψυχα τα σουτ στην περιοχή ( είπαμε καθαρό φορ δεν είναι ) , απασχολεί πάντα δύο παίκτες αλλά σήμερα μας στοιχησες man .

13) Πάμε στις αλλαγές .Μανταλος μέχρι κ τάκλιν ,ηρεμούσε την επίθεση ,κουβαλάγε την μπάλα .Πινέδα- πολυεργαλειο άλλαξε όλο το κέντρο μετά το 80 ( θα κλάψω γοερα αν φύγει ) .Το πιτσιποπο ο Φερνάντες αλωνισε λιγάκι στην πλευρά του αλλά βιαστικος .Ελιασον επίσης .( Οι δύο τελευταίοι υστερούν αμυντικά μόνο ).

14) Πελαδο μου δύο πράγματα από την γκρουπι σου .Το ένα άργησες με τις αλλαγές .Το άλλο έξω Γκαρσία όχι Τσουμπερ .

15) Δεν θα πω κάτι για Ζινι,λίγος χρόνος να κριθεί .( Κράξιμο από μερικούς για την είσοδο του που δεν κατάλαβα ποτέ ).

16) Κρίμα τόσο ταλαντούχος παίκτης να είναι τόσο .... παλιοχαρακτηρας ( το είπα κομψά ) .Φορτουνη για αυτό δεν προχώρησες την καριέρα σου .

17) Καθυστερήσεις από το 12 Τσολάκη ?Ευτυχως που εξασφαλίσατε την πρόκριση στον τελικό του Τσου Λου ,τι όχι ?

18) Πολλοί " τραυματισμοί " ,να το κοιτάξετε λιγάκι εκεί στον Πειραιά ,κριμας .

19) Ωραίο παιχνίδι θα είναι το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ...Αντρικό !

20) Όσοι ξεγραψατε ήδη την ΑΕΚ ( συνοπαδοι κ αλλόθρησκοι) έχετε κάνει λάθος .Δύσκολα μεν αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα .( Είπαμε βλαμμένη από κούνια ).

ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ....ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ!

Comments


bottom of page