top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Αυστηρό μήνυμα της ΑΕΚ: «Οσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας, δεν έχουν θέση στην οικογένεια μας»(video)Την πρόθεση να μην ανεχθεί άλλα φαινόμενα βανδαλισμού στο νέο της γήπεδο ξεκαθάρισε με σαφή τρόπο η ΑΕΚ.


Με αφορμή το γεγονός ότι συνεχίζεται στα παιχνίδια η απόπειρα τσαμπατζήδων να εισβάλλουν στην «Opap Arena», η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε επεξεργασμένο video από σχετικά «ντου» σε τουρνικέ.

Η σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ αναφέρει


Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη για το νέο ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ, τον Ναό ΜΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας αυτό το εκφράζει και με τον δέοντα σεβασμό που δείχνει στο νέο μας στολίδι.


Δυστυχώς όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ατόμων δεν δείχνει κανένα σεβασμό ούτε στο γήπεδο, ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στους οπαδούς της ομάδας μας. Με τεράστια λύπη είμαστε αναγκασμένοι σήμερα να επισημάνουμε δημόσια αυτό το ζήτημα.


Η ΠΑΕ ΑΕΚ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας, καλεί για τελευταία φορά αυτά τα άτομα να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, στο σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην ίδια την ομάδα μας.


Είναι αυτονόητο όπως φαίνεται και στο –επεξεργασμένο από πλευράς μας, σε αυτή την περίπτωση- βίντεο που παραθέτουμε, ότι όλες οι πράξεις καταστροφής της περιουσίας της ΑΕΚ καταγράφονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είναι υποχρεωτικό να λειτουργεί σε όλα τα γήπεδα, προς χρήση από τις αρμόδιες αρχές. Άρα όποιος πιστεύει πως μπορεί κρυπτόμενος και ατιμώρητος να βανδαλίζει την περιουσία του λαού της ΑΕΚ, σαφέστατα κάνει πολύ μεγάλο λάθος.
Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι απόλυτα ξεκάθαρο και είμαστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνονται άπαντες έστω την ηθική τους υποχρέωση να προστατεύουν τον Ναό των Ενωσιτών. Κάθε εντός έδρας αγώνας μας πρέπει να είναι γιορτή. Αυτό απαιτεί και ο λαός της ΑΕΚ. Ο τρόπος για να απομονωθούν και να απομακρυνθούν οριστικά από το γήπεδο όσοι δεν σέβονται την ΑΕΚ και την περιουσία του λαού της, υπάρχει.

Με αίσθημα ευθύνης η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων. Όσοι καταστρέφουν το γήπεδο μας δεν ανήκουν στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ που έχουν ανταποκριθεί μαζικά και υποδειγματικά στις ιστορικές και μοναδικές στιγμές που ζούμε στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αισθάνονται την ίδια λύπη και οργή γι΄ αυτά τα φαινόμενα. Και θα κάνουν ό,τι μπορούν και από την δική τους πλευρά για να απομονώσουν και να απομακρύνουν όσους δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του μεγάλου μας συλλόγου.


Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας εποχής στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ θα είναι όπως αξίζει και αρμόζει στην τεράστια Ιστορία της ΑΕΚ, στις αρχές των φιλάθλων μας και στο μεγαλείο του γηπέδου ΜΑΣ!1 Comment


Alexandros Perantonakis
Alexandros Perantonakis
Oct 26, 2022

΄Εχω προτείνει, να συσταθούν ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ τού ΓΗΠΕΔΟΥ, από ΑΕΚόφιλους πού ΑΓΑΠΑΝΕ την ομάδα μας, τόσο, πού να έχουν πληρωσει καί εισητήριο εισόδου, καί πού να έχουν <<ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ>> καί χωρίς την επέμβαση της ( Γ ) ΕΛ.ΑΣ. πού να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ με το καλό, ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ την είσοδο σε ΑΛΗΤΟΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .......ΑΕΚόφρων ΑΕΚος ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ , και ΟΡΚΗΣΜΕΝΟΣ ΑΕΚόφιλος καί ΑΕΚοπολίτης , από ΑΕΚαναδά !!

AEK, MY GREAT GREEK GREAM TEAM NIKA !! NIKA !!!!

Like
bottom of page