
Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθεια της για τον Έντερ Μπαλάντα περίμενε όσο μπορούσε αλλά όπως φαίνεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η περίπτωση του Κολομβιανού μέσου δεν προχωράει. Αιτία, ουσιαστικά είναι η στάση της Κλαμπ Μπριζ, που δεν έχει αποφασίσει… καν, μέχρι τώρα που μιλάμε, τι θα κάνει με τον 29χρονο αριστεροπόδαρο άσο και είναι διστακτική για το μέλλον του χωρίς να βρίσκεται σημείο επαφής στις συζητήσεις που έγιναν με την πλευρά της ΑΕΚ.
Αυτό σημαίνει πως τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κάνει στροφή σε άλλες περιπτώσεις και φουλάρουν για να κλείσουν αμυντικό χαφ. Το θετικό, είναι πως η ΑΕΚ έχει εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη για τον άξονα υψηλού επιπέδου και στην Ένωση θεωρούν την συγκεκριμένη λύση εξίσου ποιοτική, με αυτή του Μπαρμπόσα και του Μπαλάντα. Μάλιστα, όπως γράψαμε και νωρίτερα, στελέχη της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Κονέ – Παπαδημητρίου, έκαναν ταξίδια σε δύο χώρες και υπήρξαν κατ’ ιδίαν επαφές με τους στόχους που υπάρχουν. Και λέμε στόχους, διότι στην Ένωση ναι μεν έχουν εντοπίσει μια περίπτωση που ξεχωρίζει, όπως προαναφέραμε, αλλά παράλληλα υπάρχουν κι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να μπουν και αυτοί στο κόλπο, αν κάτι χαλάσει με τον βασικό στόχο που υπάρχει. Οι δυο άντρες που τρέχουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, πήγαν σε δυο τουλάχιστον χώρες και είχαν επαφές.
Ο βασικός στόχος, είναι πιο εφικτό τωρα να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ αφού κάποιες εξελίξεις που υπήρξαν στην ομάδα του, ανέβασαν τις πιθανότητες να έχουμε deal. Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες και αν όλα πάνε καλά και προκύψει ολική συμφωνία, τότε από την ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον παίκτη μέχρι το Σάββατο ώστε ως την Δευτέρα να έχουν μπει οι υπογραφές και να γινει η παρουσίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μεταγραφή θα γίνει σίγουρα ενώ και οι τρεις περιπτώσεις έχουν την έγκριση του Αργύρη Γιαννίκη ως προς τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα.
Comments