top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Δημητρούλιας: "Το ίδιο ανταγωνιστικοί και αύριο - Να απολάυσει ο κόσμος το θέαμα"



Ο τεχνικός της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, μετά την ευρεία νίκη που σημείωσε η ομάδα του επί της Πρίστινα (Κόσοβο) με 37-19, για τον 3ο γύρο του EHF European Cup, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, παρά την αγωνιστική απραξία.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV:


«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση, μετά από την μεγάλη αποχή. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στον ρυθμό μας και έτυχε να βρεθούν διαιτητές που δίνουν πολλές ποινές και αυτό είναι κάτι που χαλάει τον ρυθμό, αλλά στο τέλος κάναμε τα 60 λεπτά να φαίνονται πολλά για τον αντίπαλο. Τους κουράσαμε αρκετά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουμε εύκολα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε κάποια εύκολα γκολ μέσα από την άμυνα και τον αιφνιδιασμό. Θέλαμε να κερδίσουμε και να καθαρίσουμε το τοπίο από το πρώτο ματς, δείχνοντας τις προθέσεις μας, οι οποίες είναι υψηλές».

«Στην αυριανή ρεβάνς θα χρησιμοποιήσω νέους αθλητές και διαφορετικά σχήματα και πιστεύω ότι θα αποδώσουμε το ίδιο καλό, όπως και σήμερα. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να απολαύσει ο κόσμος το θέαμα».

bottom of page