top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Εδώ στα Φιλαδέλφεια! Εδώ στο απόρθητο φρούριο της Αγιά Σοφιάς!
Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1) 12 παίκτες.....12 ΠΑΙΚΤΕΣ !!!

2) Αφήστε με να πω ότι θέλω, να πανηγυρίσω όσο θέλω, να κλάψω από χαρά όσο θέλω .Τρέμουν τα χέρια κ πεταριζει η καρδιά. Το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς !

3) Δεν είναι το 3-0 .Είναι η σαρωτική εμφάνιση της ομάδας .Είναι η ορμή των παικτών κ η πίστη τους στο όνειρο, χωρίς έπαρση, χωρίς βαβούρα κ φίλα προσκειμενα Media.

Πρώτο ημίχρονο, αλληλοκαλυψεις, pressing ανελέητο κ έναν Ελιασον σε παρακρουση .

4) Βγαίνουν δεύτερο ημίχρονο. Λες, δεν μπορεί θα υπάρξει αντίδραση. Το pressing συνεχίζεται. Οι κοχονες αφήνουν αυλάκια. Πλασματικό το σκορ( τα δοκάρια μου μέσα!). Εμφατική νίκη ...μέχρι την επόμενη .Ψάχνω να βρω μέτριο παίκτη .Αμ δε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !! Ο Αλμέιδα πήρε τα σωβρακα του προκλητικού Τεριμ ( γελάω με το πέναλτι του Κωτσιρα ακόμα ). Φιλαράκι με δύο σεντερ φορ where are you going ?

5) Οι Πύργοι ... αλάνθαστοι !! Ο Βιντα βιολι Στραντιβάριους, καθοδηγούσε όλη την άμυνα .Ο Καλενς? Άψογος!! Μέχρι εξτρέμ έφτασε να παίξει .Το μάτι κ των δύο ήταν τρελλο κ θολώμενο από την ...τάβλα!

6) Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Ρότα. Συγκεντρωμενος, έπαιζε με τον Ελιασον βγάζοντας τον μόνο του στα άκρα.Χιλιομετρα απίστευτα. Ο απέναντινος του ΧΧσαφι, προσεκτικός, καιριες κάθετες, έδωσε ότι δύναμη του έχει απομείνει .

7) Επανεμφάνιση του ΚΑΛΟΥ Σιμανσκι.Καταπινε ακόμα κ τους μπακλαβαδες που είχε ο Τεριμ στον πάγκο .


8)Το δίδυμο αυτή την φορά απέδωσε στο έπακρο .Τι να πεις για τον Γιονσον ρε man? Σουπερμαντολινη !! Έκοβε, έραβε σε δυο κ τρεις χρόνους !!

 Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε τον Ορμπελιν!!! Μάρκαρε σαν βδέλλα, έδινε μπαλιές στον χώρο είτε παίζοντας στα άκρα είτε σύγκλινωντας στο κέντρο .Εξαιρετικός !!

9) Ο Σερχιο ήταν συγκινητικός σε μια κακη του χρονιά ( το Κύκνειο άσμα του?). Σε ειδικό ρόλο, αλωνιζε το γήπεδο μαρκαροντας κ προσπαθώντας να βγάζει μπάλες .Δεν του έβγαιναν όλα αλλά δικαίως άκουσε το όνομα του στην αλλαγή .

10) ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ ΕΛΙΑΣΟΝ !! Δυο γκολ ( το ένα ποίημα ) κ μια απόδοση στα ύψη.Περνουσε όποτε ήθελε κ έκανε ότι ήθελε !!!

11) Όπου έπρεπε ήταν ο Πόνσε!! Πήρε το διαβατήριό του Ακαιντιν, έδωσε μάχες κ κερασάκι το γκολ !

12) Ψύχραιμος κ πολύ καλός στις τοποθετήσεις του ο Αθανασιάδης. Είχε βέβαια ήρεμο βράδυ γιατί φρόντισε η άμυναρα μας για αυτό !

13) Κ λέει ο Ματίας ...δεν κανω ρδελο με τις αλλαγές μου το παιχνιδι να μην ξέρει ποιος μαρκάρει ποιον ?14) Ότι μπήκες με δεμένο πόδι, εμφανώς μια ταχύτητα κάτω κ έπαιξες με την ψυχή σου σε κάνει ..έναν από μας Νορντιν !!!

15) Μπαίνει Πετραν, κρατά μπάλα.Χορευει στο κέντρο, παίρνει τις κοντρες του κ ψάχνει Λίβαι στον χώρο .Έκανε ότι ακριβώς έπρεπε !

16) Μπαίνει Λίβαι ...λίγο τρικυμία ο Αραο ( ο καλύτερος τους παίκτης ).

17) Φρέσκος Γκατσι, τίμιος κ με σωστή διαχείριση . Μήτογλου σταθερός στο κέντρο της άμυνας κ ψύχραιμος .

18) Αλήθεια ο Μπακασετας τι ώρα θα μπει ? Τον έψαχνα γμτ.

19) Ειχε νευρακια ο υπερπαικτης Φωταρας Λάνσελοτ ...κριμας, στεναχωρήθηκα ( NOT).

20) ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ?? Αφήσαμε λάρυγγια, στομάχια, οισοφάγους,φωνητικές χορδές κ κυρίως ...καταθέσαμε ψυχές !!

21) Σε θεωρούσα έναν καλό, πρώην προπονητή .Είναι πολλές οι περγαμηνές σου .Όμως ....καραγκιοζ μπερντέ το όλον ....

22) Λίγο ακόμα έμεινε...Πάμε τώρα Τούμπα να κάνουμε τον Ρασβαν να κλάψει....ξέρουμε πως !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ...ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ !!!!

Comments


bottom of page