top of page
coffee-island-banner.jpg

Λύγισε η ΑΕΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ και ήττα (89-70) από τον Ολυμπιακό

Εικόνα συγγραφέα: AEK-viewAEK-view



Η ΑΕΚ στάθηκε ανταγωνιστική και πάλεψε για τρία δεκάλεπτα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ουμπιακό, ωστόσο ηττήθηκε στο τέλος με 89-70 για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της GBL. 


Η ΑΕΚ μπήκε με τρομερή ενέργεια στο παρκέ (5-8) και έδειξε από νωρίς όρεξη να κάνει το παιχνίδι της (5-13). Η Ένωση με μπροστάρη τον Γκρέι (8-17) δημιούργησε μια υπέρ της διαφορά, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στην καλή άμυνα της Βασίλισσας, η οποία ξέφυγε και με νταμπλ σκορ (12-24) και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το 17-24. 

Στην δεύτερη περίοδο η ΑΕΚ συνέχισε να κρατάει διαφορά (17-28), αλλά κάποια λάθη της έδωσαν τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μειώσει (31-37) και σε συνδυασμό με τα κρίσιμα καλάθια του Παπανικολάου, να περάσει και μπροστά λίγο πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου (54-50). Έτσι, οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 44-39



Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μπροστά (54-44), αλλά η ΑΕΚ προσπάθησε να ροκανίσει τη διαφορά (54-50), παίζοντας καλή άμυνα. Κάποια άστοχα καλάθια από πλευράς Ένωσης και κάποιες λάθος ενέργειες βρήκαν τους γηπεδούχους στο 63-56 και το τέλος της περιόδου στο 65-60. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ δεν μπορέσε να επιστρέψει (79-62) και έτσι το 89-70 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 


Τα δεκάλεπτα: 17-24, 44-39, 65-60, 89-70. 


Πηγή: aek365.org

コメント


bottom of page