top of page
Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Μπράτσος: Αν η ΑΕΚ δεν είναι καλά ή επαναπαυθεί μπορούμε να της κάνουμε ζημιά



Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, τόνισε μάλιστα με δηλώσεις του, στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Metropolis 95.5» και εξήγησε ότι η ομάδα του, μπορεί να κάνει ζημιά, αν η ΑΕΚ δεν είναι καλά, ή αν επαναπαυθεί.

Αναλυτικά, ο Μπράτσος σχολίασε: «Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής. Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθόλη τη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο».



Για το αν ο Βόλος μπορεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ: «Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές. Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενός και τρίτον να είμαστε τυχεροί. Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δεν συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας».

Όσο για το προσεχές ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, συμπλήρωσε: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες πρωταθλητισμού, που βγήκαν από τον στόχο τους πολύ νωρίς. Τώρα διεκδικούν το καλύτερο δυνατό. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και την έδρα. Αν ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλευτεί την έδρα του μπορεί να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα έχει… τακτική. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν οι θεατές».


Unmute Remaining Time -0:00 Fullscreen


Comments


bottom of page