
Συνεχίζουν τα δημοσιεύματα στο Μεξικό για τον Ορμπελίν Πινέδα και τη Μοντερέι. Μάλιστα, οι Μεξικανοί έφτασαν στο σημείο να γράψουν πως η Μοντερέι μπορεί να πάρει τον Πινέδα δίνοντας 12 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ!
Πάμε να δούμε όμως ποια είναι η πραγματικότητα: Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία συζήτηση, άρα και όπως είναι φυσικό καμία συμφωνία για την πώληση του Πινέδα! Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η ΑΕΚ περιμένει τον Πινέδα να έρθει την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα (ο Ματίας Αλμέιδα του έδωσε λίγες ημέρες παραπάνω άδεια για ξεκούραση καθώς δύο χρόνια τώρα παίζει και ταξιδεύει ασταμάτητα) προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να μπει κι αυτός στα σχέδια του προπονητή.
Έως τώρα η μεγαλύτερη πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ για τον Πινέδα είναι από την Μοντερέι ύψους 6 εκατ. ευρώ. Μία πρόταση που φυσικά η διοίκηση ούτε καν ασχολήθηκε. Και πώς να ασχοληθεί όταν μόλις το περασμένο καλοκαίρι η Ένωση δαπάνησε 6,5 εκατ. ευρώ προς τη Θέλτα αγοράζοντας τον Ορμπελίν, με τον οποίο υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο. Για να φτάσει στο σημείο να μπει η ΑΕΚ σε συζητήσεις για την πώληση του Πινέδα πρέπει να έρθει πρόταση 20 εκατ. ευρώ! Ένα ποσό που σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα δεν μπορούν να φτάσουν οι Μεξικάνοι.
Τα πράγματα λοιπόν είναι πάρα πολύ απλά για τον Ορμπελίν: Αυτές τις ημέρες είναι σε άδεια, θα ξεκουραστεί και η ΑΕΚ τον περιμένει στην Αθήνα, αμέσως μετά και τη δική της άφιξη από την Ολλανδία. Η Ένωση δεν συζητά καν τις πολύ μικρές προτάσεις των Μεξικανών, οι οποίοι δεν δείχνουν να μπορούν καν να πλησιάσουν τα οικονομικά «θέλω» της ΑΕΚ. Επίσης, δνν υπάρχει καμία πρόθεση για συζήτηση για αύξηση αποδοχών του Πινέδα από την ΑΕΚ. Η ομάδα επένδυσε μόλις πέρυσι στον Ορμπελίν και του έχει προσφέρει από τα υψηλότερα συμβόλαια μέσα στην ομάδα.
Comments