top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Σκέψεις καύσωνος...

Γράφει η Άννα Βαπτίσμα

Κάθομαι που λετε αγκαλιά με το κλιματιστικό, χαζεύω το πρόγραμμα των αγωνιστικών κ ονειρεύομαι .... Διανύσαμε πολύ δρόμο παίδες .Κ ατομικα κ όλοι μαζί . Φτιάχτηκε μπροστά στα μάτια μας, μέσα σε ένα χρόνο, κάτι που ο πιο αισιόδοξος δεν θα το σκεφτόταν . Εννοείται ότι το απαύγασμα ήταν το ΝΤΑΜΠΛ. Όμως κ τα πέριξ του ΝΤΑΜΠΛ είχαν την μεγαλύτερη σημασία . Δημιουργήθηκε μια μοντέρνα ομάδα ,αυτόνομη ,αυτεξουσια .Έχοντας σαν εφαλτήριο την καινούργια ΓΗΠΕΔΑΡΑ κ φυσικά ΕΜΑΣ έβαλε τα θεμέλια για γερό μέλλον κ κυρίως ...σταθερότητα !

Τι να πρωτοπεις? Την κατασκευή γηπέδου κ σύγχρονου προπονητικου στα Σπάτα? Την περαιτέρω επέκταση ,το ονειρικό ΑΕΚ City ? Την οικονομική ευρωστία? ( Δεν χρωστάμε σεντ την στιγμή που έχουν ανοίξει τεφτέρια σε άλλες ΠΑΕ) . Ενταξει 4η βιομηχανική επανάσταση δεν το λες γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην εντατικη,αλλά έχουμε μπει σε σωστό αυλάκι . Η ΑΕΚ είναι πλέον ένας οργανισμός που μπορεί να διάλυσει τον ανταγωνισμό .Προσοχή,δεν το λέω με επαρση .Ήττες θα έρθουν ,στόχοι μερικώς ίσως χαθούν,όλα στο πρόγραμμα είναι .Σημασία έχει ότι η ορχήστρα πλέον ορίζει μόνη της το ρεπερτόριο . Ήρθαν άνθρωποι ικανοι να την κουμαντάρουν σωστά κ με πλάνο ( κ αεροπλάνο μη σας πω ) . Ακόμα κ η ενδεχόμενη πρωτιά που θα κάνει τα άλογα να ξεχυθούν στην πεδιάδα ,υπάρχει πίσω ο καβαλάρης με το σωστό καρότο κ το σωστό μαστιγιο ( είτε λέγεται προπονητής ,είτε διοίκηση ) . Πάμε σε εμάς τώρα τους οπαδούς που από την χαρά μας έχουμε χαθεί στην μετάφραση


Χαμηλά την μπάλα ,βήμα βήμα,στήριξη κ υπομονή . Τι κ αν φύγει ο Γκαρσία πχ ? Σιγα μην αγχώθω. Σαμπως έτσι δεν κανουν όλες οι ΣΩΣΤΕΣ ομάδες ? Τα ατού τους τα μετατρεπουν σε ΕΣΟΔΑ . Φεύγει ένας Γκαρσία , γεμίζει το σακούλι, έρχεται ένας Χοσέ Κουκουρούκου ,ξεχνάμε τον αγαπημένο Λιβαι . Όλοι είναι γρανάζια μιας καλοκουρδισμενης μηχανής.Οταν,λοιπόν, ο σπόνσορας κ ο μηχανικός της είναι κομπλέ δεν φοβόμαστε τπτ....Μαγική λέξη "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ " . ( Ιδανικά βέβαια κατά την ταπεινή μου γνωμουλα, ο συγκεκριμένος να φύγει Γενάρη ,να παίξει κ μια Ευρώπη,να ανεβάσει κασέ, κ φυσικά να βοηθήσει την ομάδα ,αλλά αυτό είναι κουβεντολοι με κρύο κ σομπουλα). Άφησα τελευταία την διοίκηση κ τον Νικαιωτη ,τον τιμονιέρη του κρουαζιερόπλοιου "ΑΕΚ "

Έχει κέφια ο μπαγασας ,ζει αυτό που ονειρεύτηκε κ πίστευε όταν όλοι μας είχαμε αμφιβολίες . Αυτό που δημιούργησε αποδίδει ( χρυσά διαφημιστικα κ τηλεοπτικά συμβόλαια, γήπεδο χρυσωρυχείο) . Το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη ( Πινέδα ) κ θα συνεχισει γιατί όπως φαίνεται εκεί στην Νίκαια τα ονειρα δεν έχουν ταβάνι . Ανάγκη να τον αποθέωσω δεν έχω ,ανάγκη όμως να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ,ναι . Όποτε λεβέντες κ λεβεντισσες Αεκτζιδες το κρουαζιερόπλοιο οσονουπω αναχωρεί για μερη μαγικα κ Ανατολίτικα . Κ αν στην διαδρομή πέσουμε σε ανταρες ? Δεν βαριέσαι ....μάθαμε να αντέχουμε! ΑΕΚ ΑΦΟΥ!!!

Comments


bottom of page