top of page
Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Φαν Βέερτ: «Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις»


Ο Τομ Φαν Βέερτ υπογράμμισε πως ότι το αίσθημα που του αφήνει το ματς είναι ότι η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς, λόγω των ευκαιριών που έχασε.


Αναλυτικά ο Ολλανδός άσος είπε στην COSMOTE TV τα εξής:

Για το ματς:

«Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες, τις καλύτερες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στα τελειώματα. Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Ο αντίπαλος είχε μια – δυο ευκαιρίες για γκολ».



Για την πίεση ψηλά και ποιο ήταν το σχέδιο:

«Πριν από το παιχνίδι μιλήσαμε γι’ αυτό. Είχαμε πει ότι σε κάποια σημεία θα ασκήσουμε φουλ πίεση. Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο. Σήμερα το κάναμε περισσότερο από τα άλλα ματς».


Για το κλίμα που συνάντησε στην ομάδα:

«Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων είναι καταπληκτική. Οι συνεχείς νίκες δίνουν καλή ενέργεια. Έζησα την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας και τη θετική ενέργεια. Θα ήθελα να προσφέρω περισσότερα».

Comments


bottom of page