top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Mελισσανίδης: "Muppet Show είναι όλοι τους - Σε 4 ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν"



Και στο θέμα της διαιτησίας στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στη συνάντηση, που είχε σήμερα με εκπροσώπους του Τύπου. Το αφεντικό της ΑΕΚ επεσήμανε ότι ο σύλλογος δεν ασχολείται με τη διαιτησία, ενώ παραδέχθηκε πως γίνονται διαιτητικά λάθη, αλλά «η διαιτησία έχει φτιάξει».


«Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Ας τα βρει ο Μπένετ με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει και η διαιτησία με το VAR; Θα γίνει λάθος και τι έγινε; Μας ακύρωσαν το γκολ με τον ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Έτσι είναι, γίνονται και λάθη, αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Και όχι να βλέπω να βγαίνουν διαιτητές στα κανάλια με παπιγιόν και με βαρύ όνομα με ιστορία», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ερώτηση, που δέχθηκε για τις σκέψεις του Μπένετ να μειώσει την παρουσία των ξένων διαιτητών του χρόνου στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Για τον τελικό Κυπέλλου, εξάλλου, είπε: «Πρέπει να το δούμε. Φταίει και η Πολιτεία όμως. Πάρτε μέτρα», ήταν η ατάκα του και κατέληξε, αναφερόμενος στον Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν έπρεπε να στείλει συγχαρητήρια; Ούτε για τους τύπους. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη».


Από εκεί και πέρα, για το αν τον ενόχλησαν τα όσα ακούστηκαν για διαιτησία και για Covid, απάντησε: «Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω Muppet Show. Muppet Show ήταν αυτά. Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Τους κολλήσαμε Covid; Σε τέσσερα ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν. Ποιος είπε ότι είχε Covid η ΑΕΚ; Muppet Show είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα».


Για την τοξικότητα, που υπήρχε, αν έχουν μερίδιο οι πρόεδροι και τι σκοπεύει να κάνει για να αμβλυνθεί η τοξικότητα: «Η ομάδα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά. Όποιος σχολιάζει και τα λέει αυτά είναι γραφικός. Muppet Show, γιαούρτια! Τους φταίει το ποδόσφαιρο, που είναι το καλύτερο; Muppet Show. Μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, αλλά αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πράγμα με πριν από δέκα χρόνια; Μην τρελαθούμε. Muppet Show, αυτό γίνεται. Έλεγαν φτιάξτε ομάδα, ε λέμε και εμείς. Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι, που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι. Φτιάξαμε γήπεδο, αθλητικά κέντρα, δεν μας βοήθησε κανείς πέρα από τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας και μας έλεγαν τζαμπασοφιά. Εμάς, που φτιάξαμε μόνοι μας γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ».

bottom of page