top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Tεράστια πρόκληση και ασέβεια προς την ΑΕΚ από τον Παππά




Το ρεσιτάλ ασέβειας του Νίκου Παππά προς την ΑΕΚ απόψε ξεπέρασε κάθε όριο και πλέον θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος και η απομάκρυνση του αυτονόητη, χωρίς να του επιτραπεί να περάσει ξανά ούτε… έξω από τα Λιόσια. Ο 31χρονος γκαρντ λοιπόν, αποφάσισε την ώρα που η αποδεκατισμένη ΑΕΚ έπαιζε ένα κρίσιμο ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα με 10 ήρωες στο παρκέ, εκείνος να πάει στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μάλιστα για να το κάνει γνωστό ότι βρίσκεται εκεί, να το ποστάρει και στο Instagram.




Βεβαίως, το σημερινό, δεν είναι το μόνο ατόπημα του Παππά, απλά σήμερα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Παππάς, είχε ένα επεισόδιο προ ημερών με τον Σεγκούρα, με τον Ισπανό να τον θέτει εκτός ομάδας, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχε πάει (και) στο κλειστό του ΟΑΚΑ να δει το ντέρμπι του μπάσκετ μεταξύ των αιωνίων.




Και φυσικά, η μεγαλύτερη ασέβεια σε όλες αυτές τις πράξεις είναι το ότι, όχι μόνο αποτελεί μέλος της ΑΕΚ αλλά είναι και ο δεύτερος αρχηγός της Βασίλισσας μετά από ένα πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση αρχηγού, όπως είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής και όχι ένα παράδειγμα προς αποφυγή όπως είναι ο ίδιος, ο Παππάς.






bottom of page