top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Αγιά Σοφιά: Εγκρίθηκαν τα έργα των αναβαθμών και των πεζοδρομήσεων! (φωτό)




Την ώρα που οι εργασίες σε Αγιά Σοφιά, εσωτερικά και εξωτερικά πάνε σφαίρα, έχουμε σημαντικές εξελίξεις και για τα συνοδά έργα που αφορούν τους χώρους περιμετρικά του Ναού. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, εγκρίθηκαν τόσο τα έργα όλων των πεζοδρομήσεων γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όσο και εκείνα των αναβαθμών.




Θυμίζουμε πως οι αναβαθμοί, θα δημιουργηθούν πίσω από την παλιά 21 στο κομμάτι που το γήπεδο συνορεύει με το Άλσος. Ουσιαστικά οι αναβαθμοί θα δένουν αρμονικά την Αγιά Σοφιά με το Άλσος εκεί όπου όπως είχε πει και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος που έχει κάνει και εκείνος μεγάλο αγώνα μαζί με την ΑΕΚ για να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα υπάρχει αποτσιμεντοποίηση και θα δημιουργηθεί σε συνδυασμό με την ανάπλαση του Άλσους ένας υπέροχος χώρος που θα έρχεται και θα κουμπώνει αρμονικά με την Αγιά Σοφιά. Η φωτογραφία άλλωστε είναι χαρακτηριστική, καθώς στο κομμάτι των αναβαθμών προβλέπεται να φυτευτούν δέντρα.




Βεβαίως πολύ σημαντική είναι και η έγκριση για τις πεζοδρομήσεις περιμετρικά της Αγιάς Σοφιάς και πλέον μπορούμε να πούμε πως κάπου εδώ ΑΕΚ και Δήμος τελειώνουν με υπογραφές και διαδικασίες έγκρισης και ξεκινάνε δυναμικά όλα τα συνοδά έργα που θα έρθουν να γίνουν ένα με το γήπεδο και βεβαίως την Υπογειποίηση η οποία και εκείνη τρέχει με χίλια και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη προς παράδοση.




bottom of page