top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη σε Μιλόγεβιτς από τη διοίκηση




Η ΑΕΚ ήδη μετρά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και πέντε χαμένους βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, την στιγμή που ψάχνει τον αγωνιστικό βηματισμό της σε αυτό το νέο ξεκίνημα.




Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς χθες στην Τούμπα παρουσιάστηκε, όπως και η ομάδα του, κατώτερος των περιστάσεων σε επίπεδο διαβάσματος και παρέμβασης στο 90λεπτο. Απέναντι σε ένα προβληματικό ΠΑΟΚ που είχε απουσίες, η Ενωση δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο επίπεδο που έπρεπε και ηττήθηκε δικαίως από τον αντίπαλο της.


Δεδομένα ο προβληματισμός υπάρχει και είναι απόλυτα κατανοητός και αναμενόμενος. Το αντίθετο άλλωστε θα προκαλούσε ερωτήματα. Ωστόσο, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στηρίζουν την επιλογή Μιλόγεβιτς και δεν κάνουν πίσω.




Θεωρούν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ότι είναι νωρίς για κρίσεις, αναφορικά με μία ομάδα που έχει νέο υλικό, τόσες μεταγραφές και ο προπονητής είναι επίσης νεοφερμένος. Έτσι, παρά την ήττα και την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον Σέρβο κόουτς. Και η αλήθεια είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να δώσει χρόνο και χώρο στον Μιλόγεβιτς για να φτιάξει τη δική του ομάδα, ώστε να βγουν και ασφαλή συμπεράσματα.





Βεβαίως τα αρνητικά αποτελέσματα δεν βοηθούν στην ηρεμία και την ασφάλεια ότι δεν θα προκύψουν νέοι προβληματισμοί και αλλαγές. Οπότε το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο είναι παιχνίδι-κριτήριο για την ΑΕΚ και τον Μιλόγεβιτς, ενόψει διακοπής του πρωταθλήματος.



bottom of page