top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Η σημαντική συνδρομή και προσφορά της "Πολιτών Πολιτεία" για τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια!




Ο ανεξάρτητος συνδυασμός "Πολιτών Πολιτεία" με μπροστάρη τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο έδωσε μάχες σε κάθε επίπεδο για να καταφέρει να κερδίσει τον αδιανόητο χρόνο που είχε χαθεί εξαιτίας της στάσης και της συμπεριφοράς γνωστών και μη εξαιρετέων ατόμων, που έγραψαν την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της πόλης επί της δημαρχίας τους.



Πέρα από την πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο γραφειοκρατικό που θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο την Αγιά Σοφιά, με την υλοποίηση της υπογειοποίησης αλλάζει όλη η Νέα Φιλαδέλφεια αφού παράλληλα με την λύση του κυκλοφοριακού εν ώρα αγώνων, απελευθερώνονται περίπου 8,5 στρέμματα χώρου - υπό την μορφή πεζόδρομων - προς τεράστιο όφελος όλων των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της περιοχής!


Η συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια Αττικής για να φτάσει σε αυτή την ιστορική στιγμή η πόλη, ήταν άψογη, αρμονική και ουσιαστική!





Και μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, η συνεργασία θα συνεχίσει να είναι αγαστή και για άλλα πολύ σημαντικά έργα, που έχουν σαν σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και της πόλης σε κάθε τομέα!


Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πολύ σύντομα και λόγω της Αγιά Σοφιάς, η κιτρινόμαυρη Νέα Φιλαδέλφεια θα γίνει πόλος έλξης αλλά και σημείο συνάντησης Αθλητισμού και Πολιτισμού για χιλιάδες επισκέπτες ανά τον κόσμο!

bottom of page