top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Κοντά σε Ελίασον η ΑΕΚ, πλησιάζει στα θέλω της Νιμ


Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι φανερώς εκνευρισμένη από το βράδυ της Πέμπτης και το φαινόμενο της "σκούπας" είναι πιο ορατό από ποτέ. Στην ΑΕΚ σκέφτονται την προσθήκη 2-3 παικτών περισσότερων από αυτούς που αρχικά είχαν προγραμματίσει οι ιθύνοντες.



Στο πλαίσιο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» φουλάρουν για την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και πλησιάζουν στις απαιτήσεις της Νιμ για την αγορά του. Η «Ένωση» προσέφερε, σύμφωνα με τους Γάλλους, 1,5 εκατ. ευρώ συν άλλες 500.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, αλλά η ομάδα της Ligue 2 αξιώνει 2 εκατ. ευρώ με άλλες 500.000 ευρώ μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης. Φαίνεται πως η ΑΕΚ επιμένει για τη συγκεκριμένη περίπτωση αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης με έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη θέση.


Παράλληλα, προχωρά το θέμα του δεξιού μπακ. Στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Στραχίλ Ποπόφ. Ο 31χρονος Βούλγαρος ανήκει στη Χατάισπορ, αλλά η τουρκική ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα και πιθανώς θα τον αφήσει ελεύθερο. Ο 35 φορές διεθνής άσος είχε την περασμένη σεζόν 37 συμμετοχές και 3 ασίστ στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από διαδοχικές γεμάτες χρονιές και θεωρείται πολύ καλή και αξιόπιστη λύση για τη θέση.



Εφόσον, όπως προμηνύεται, υπάρχουν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ΑΕΚ, θα υπάρξει ενίσχυση και σε άλλες θέσεις. Πιθανώς να αποκτηθεί αριστερός μπακ πέραν του Εχσάν Χατζισαφί που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα, ένας ακόμη μεσοαμυντικός αφού Γαλανόπουλος και Σιμόες παραμένουν εκτός, ένας μεσοεπιθετικός και πιθανώς ένας ακόμη ακραίος και σέντερ φορ.

bottom of page