top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Πάιζει με την νοημοσύνη του κόσμου ο Κλάτενμπεργκ - Κίτρινη το χτύπημα του Γκρίλο στον Σιμόες! (vid)





Συνεχίζει να προκαλεί ασύστολα ο Μάρκ Κλατενμπεργκ αφού παίζει με την νοημοσύνη του κόσμου σε ξεκάθαρες φάσεις, αυτή τη φορά στο ματς της ΑΕΚ με το Βόλο.




Πιο συγκεκριμένα, στη φάση του Σιμόες με τον Γκρίλο αμέσως μετά το 0-1 της ΑΕΚ, ο Κλάτενμπεργκ τονίζει πως σωστά ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη και δεν είναι απευθείας αποβολή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Γκρίλο επιτέθηκε στον Σιμόες με τον ώμο και δεν ήταν βίαιη ενέργεια!

Επίσης από τον σχολιασμό των φάσεων λείπει η φάση με το απευθείας κόρνερ του Μάνταλου, όπου η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή και ο Α’ βοηθός πετάει… χαρταετό.




Αναλυτικά όσα σχολίασε για τη φάση


«Αφού η ΑΕΚ έχει πετύχει γκολ υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο παικτών που κατέληξε σε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Βόλου. Το VAR έλεγξε όλες τις γωνίες και συμφώνησε με τον διαιτητή ότι η ενέργεια του παίκτη του Βόλου δεν ήταν βίαιη. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν πρόκειται για κόκκινη κάρτα καθώς η επαφή του παίκτη του Βόλου ήταν με τον ώμο στο σώμα του αντιπάλου. Η ενέργεια του αμυντικού σκοπό έχει να μπλοκάρει τον αντίπαλό του και όχι με βίαιο τρόπο».




bottom of page