top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς» πλησιάζουν – «Κόπηκε» ο Τσιάρτας, επιφυλακτικοί Μανωλάς-Σαβέφσκι




Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Στα εγκαίνια θα δώσουν το παρών όλοι οι εν ζωή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν και αναφορές στις ένδοξες μορφές του παρελθόντος που δεν πρόλαβαν να δουν την ΑΕΚ να επιστρέφει στο «σπίτι» της. Όπως τελευταία ο σπουδαίος Στέλιος Σεραφείδης…




Oι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στα εγκαίνια

Η διοίκηση της ΑΕΚ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προσκαλέσει στα εγκαίνια τους Κώστα Νεστορίδη, Θωμά Μαύρο, Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντέμη Νικολαΐδη, Ηλία Ατματσίδη, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Βασίλη Δημητριάδη, Λάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη, όπως και άλλοι…

Πρόσκληση έχουν πάρει κανονικά και ακόμα δύο εμβληματικές μορφές της Ένωσης, οι οποίοι αρνήθηκαν σε πρώτη φάση. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μανωλάς και ο Τόνι Σαβέφσκι έχουν ενημερώσει ότι δεν θα δώσουν το «παρών» στον αγωνιστικό χώρο της «Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena» μαζί με τους άλλους «μύθους» της ομάδας στη γιορτή της ΑΕΚ για τους παλαίμαχους παίκτες της.




Μπάγεβιτς και Μανωλάς


Ο Μανωλάς, ωστόσο, φέρεται να έχει αναφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι θα βρεθεί κανονικά στις εξέδρες στο γήπεδο την ημέρα των εγκαινίων του νέου γηπέδου, απλώς όχι στον αγωνιστικό χώρο και στη γιορτή που θα στηθεί. Και αυτό διότι υπάρχουν φόβοι αντιδράσεων από μερίδα του κόσμου για την εμπλοκή του Στέλιου Μανωλά στην μεταγραφή του ανιψιού του Κώστα το 2012 στον ΟΣΦΠ και όσα αποκαλύφθηκαν εν συνεχεία σε ηχητικά που δημοσιεύθηκαν. Αντιθέτως, ο Τόνι Σαβέφσκι έχει αρνηθεί να βρεθεί στα εγκαίνια.

Από την άλλη, ενδιαφέρον έχει και η περίπτωση του Βασίλη Τσιάρτα. Όπως προκύπτει, ο Έλληνας παλαίμαχος άσος, που τίμησε τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν έχει προσκληθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για τη μεγάλη τελετή, μετά τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε προ ημερών για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, αλλά και τις τελευταίες προκλητικές τοποθετήσεις του για κοινωνικά ζητήματα της χώρας.


Δείτε το επίσημο κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο για τα εγκαίνια στη Νέα Φιλαδέλφεια:



Πηγή: thw standard.gr


bottom of page