top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Άδικη ισοπαλία για την ΑΕΚ - Πολλές ευκαιρίες αλλά "πλήρωσε" την μια και μοναδική φάση του Αστέρα!




Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού έκλεισε τον Αστέρα στο μισό γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ στο πρώτο ημίχρονμο παρά τις ευκαιρίες με τους Αραούχο και Γκαρσία!


Πλήγμα το τραυματισμός του Ελίασον (φόβοι για κάτι σόβαρό) μπήκε ο Αμπραμπατ στη θέση που ανέβασε στο δεύτερο ημίχρονο την απόδοση του.





Στο δεύτερο μισό η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα κέρδισε το καθαρό πέναλτι πρηγήθηκε στο σκορ αλλά δέχτηκε την ισοφάριση μετά από 5 λεπτά στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιθετική ενέργεια του Αστέρα στο δέυτερο μημίχρονο!


Στη συνέχεια η ΑΕΚ σφυροκόπησε την εστία του Αστέρα χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Ρότα Άμραμπατ, Αραούχο Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς αλλά μπάλα δεν την ήθελε με αποτέλεσμα να σταματήσει το σερί των νικών αλλά να μην αλΛάζει κάτι όσον αφορά ττην βαθμολογία!


Ο Αλμέιδα ανακάτεψε την τράπουλα με τις αλλαγές μετά το 70 λεπτό που έκανε σε πρόσωπα περισσότερο και ρίσκαρε και προσπάθησε να πάρει το παιχνίδι με φουλ επίθεση αλλά δεν του βγήκε καθώς είχε να αντιμετωπίσει πέρα την αστοχία ττων παικτών και το σκληρό παιχνίδι της ομάδας της Αρκαδίας.





Όσον αφορά την διαιτησία ο Φωτιάς δεν έδωσε ούτε καν φάουλ στο μαρκάρισμα που έστειλε στο νοσοκομείο τον Ελίασον ενώ δεν απέβαλλε με καθαρή δεύτερη κίτρινη τον

Μπαράλες!


Τα γκολ σημείωσαν ο Άμραμπατ με πέναλτι στο 50' και ο Κρέσπι στο 58'.



Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (84' Άλβαρες), Σίτο (75' Τιλίκα), Κρέσπι (90+5' Ντομίνγκεθ), Μπαράλες (84' Μπενίτο).


ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (80' Μάνταλος), Σιμάνσκι (80' Τσούμπερ), Πινέδα (46' Γιόνσον), Ελίασον (20' λ.τρ. Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.


bottom of page