top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Έτοιμη με πάθος και τρέλα για την... Λεωφόρο της νίκης η ομαδάρα του Αλμέιδα! Η πιθανή 11αδα



Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!


Η ΑΕΚαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πηγαίνει στη Λεωφόρο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με στόχο την νίκη!


Μια νίκη που αν επιτευχθεί της δίνει το πρωτάθλημα (αν και θα απομένουν 3 αγώνες) κατα πολύ μεγάλο ποσοστό!


Η ΑΕΚ κατά γενική καθολική ομολογία παίζει με διαφορά από τον δεύτερο το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχοντας απίστευτα νούμερα σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες της σούπερ λίγκ, ενώ παράλληλα με αυτό ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του έχει δημιουργήσει ένα άκρως οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, με ΟΛΟΥΣ τους παίκτες να χαίρονται την κάθε στιγμή είτε όταν αγωνίζονται είτε από τον πάγκο.





Αντιμετωπίζει μια ομάδα που ναι μεν έχει δείξει κάποια στοιχεία που την έχουν κάνει και αυτή να ξεχωρίσει, αλλά την έχει βοηθήσει απέραντα και η ΤΥΧΗ στο να βρίσκεται να διεκδικεί το πρωτάθλημα , αφού περίπου 12 βαθμούς τους έχει κερδίσει στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών και με πέναλτι!


Ο Αργεντίνος προπονητής έχει προετοιμάσει την ΑΕΚ κατάλληλα, έχει καταστρώσει τα πλάνα του και όπως δήλωσε και ο ίδιος (αφού το ποδόσφαιρο πάντα εμπεριέχει και τον παράγοντα της τύχης μέσα στο παιχνίδι) περίμενει πέρα από τις τεράστιες ικανότητες της Ένωσης, ο Θεός να απομείνει την ποδοσφαιρική του δικαιοσύνη στην ομάδα που έχει καθηλώσει τους πάντες με την αγωνιστική της απόδοση το φετινό πρωτάθλημα!


Να τονίσουμε ότι σε περίπτωση ισοπαλίας δεν έχει χαθεί κάτι οριστικά αλλά η ΑΕΚ θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει 3 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια περιμένοντας μια γκέλα των αντιπάλων της, ενώ σε περίπττωση ήττας τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα έως ακατόρθωτα...


Στον αγωνιστικό τομέα οι μόνες απουσίες της ΑΕΚ ακούν στα ονόματα των Αραούχο και Σιντιμπέ, ενώ επέστρεψε και ο Μοχαμάντι.


H πιθανή ενδεκάδα:


Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ.

bottom of page