top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Έτοιμοι οι νταμπλούχοι (παρά τα αμυντικά προβλήματα) για το διπλό στη Λεωφόρο! Η πιθανή 11αδα




H ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα με τα όσα έκανε στην Αγγλία απέναντι στην Μπράιτον, έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να την επηρεάσουν ή καλύτερα να την λυγίσουν, αφού κάθε φορά θα βρίσκει τις λύσεις όχι μόνο να τα ξεπερνά, αλλά το κάνει και με εντυπωσιακό τρόπο!


Η Ένωση πήρε μυθικό «διπλό» με 3-2 απέναντι σε μια ομάδα, η οποία -όχι άδικα- συγκαταλέγεται στις πιο φορμαρισμένες της Ευρώπης, κυριαρχεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (Premier League), ενώ το σύνολο του «Πελάδο» πήγε να αγωνιστεί χωρίς τους βασικούς στόπερ, Άρολντ Μουκουντί και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχαν μόλις επιστρέψει από τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.



Παρ’ όλα αυτά, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και με την αγωνιστική φιλοσοφία του Ματίας Αλμέιδα πήραν τους τρεις βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου γκρουπ του Europa League.


Τα προβλήματα τραυματισμών παραμένουν, αφού στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ενώ από την άλλη στη διάθεση στου Αλμέιδα θα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Κάλενς. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Φαν Βέερτ, ενώ πριν το ντέρμπι αναμένεται να κοπεί ένας ακόμη.



Πιθανή 11αδα:


Στάνκοβιτς - Ρότα, Μήτογλου, Σιμάνσκι, Μοχαμαντί - Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον - Τσούμπερ - Λιβάι Γκαρσία.

bottom of page