top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Στόχος να γίνουν τα εγκαίνια σε ημερομηνία κοντινή, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ιωνικό





Η ανυπομονησία και ο εκνευρισμός του κόσμου με την αναβολή των εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς είναι δικαιολογημένος.


Είναι αυτά τα 19 χρόνια που έχουν προηγηθεί πάρα πολλά, και όσο βλέπει ο καθένας αυτό το στολίδι μπροστά του, τόσο περισσότερο εκτοξεύονται τα συναισθήματα και η αδημονία για τον πρώτο συγκλονιστικό - ιστορικό αγώνα της ΑΕΚ ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Όμως έχουμε φτάσει όχι στην ουρά του γαϊδάρου αλλά στην κυριολεξία στη... φούντα της ουράς.


Όπως είχαμε υπογραμμίσει εξ' αρχής και παρά το παρατεταμένο κλίμα διάχυτης αισιοδοξίας που είχε επικρατήσει ακόμα και έως τα μέσα Αυγούστου ότι θα ήταν έκπληξη μεγατόνων αν η ΑΕΚ έμπαινε μέσα στη Αγιά Σοφιά τέλος του μήνα που διανύουμε ή ακόμα και αρχές Σεπτέμβρη.


Επίσης είχαμε τονίσει ότι η όλη προσπάθεια γίνεται ώστε να είναι σε μεγάλο ποσοστό το γήπεδο έτοιμο για τα εγκαίνια που ήταν προγραμματισμένα για ττις 17/9 ώστε να πάιξει η ΑΕΚ τον πρώτο αγώνα με τον Ιωνικό την 1η ή την 2α Οκτωβρίου στο Ναό.





Προέχει πάνω από όλα η ασφάλεια του κόσμου και για αυτό στην ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θέλουν ούτε στο ελάχιστο να ρισκάρουν στην ιδέα του να συμβεί το οτιδήποτε.


Τώρα όσον αφορά την συνέχεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην ΑΕΚ επιδιώκουν τα εγκαίνια να γίνουν σε ημερομηνία κοντινή σε σχέση με το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο η επιδίωξη που υπάρχει είναι να είναι εκείνο με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική στις αρχές Οκτώβρη, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής.


Μια πιο καθαρή εικόνα ενδεχομένως να υπάρξει από την επόμενη εβδομάδα.




bottom of page