top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΆγιαξΦίλοι της ΑΕΚ


Το βράδυ της Πέμπτης (5/10, 19.45) έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο ένα μεγάλο μέγεθος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα έχουμε μπροστά μας και μεγάλες προκλήσεις όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα μας μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Άγιαξ πριν από 5 χρόνια στο ΟΑΚΑ, τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά από την UEFA. Αυτό απαγορεύεται να επαναληφθεί, είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύσουμε την ΑΕΚ.


Είναι αυτονόητο πως πρέπει όλοι να είμαστε υποδειγματικοί στην συμπεριφορά μας, να μη δώσουμε καμιά απολύτως σημασία στην παρουσία οπαδών της αντιπάλου ομάδας και να ρίξουμε αποκλειστικά το βάρος στην στήριξη της προσπάθειας των παικτών και του τεχνικού μας τιμ. Είναι κρίσιμο να το αντιληφθούμε όλοι αυτό και να συμπεριφερθούμε ανάλογα.


Τα μέτρα ασφαλείας με συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ θα είναι πολύ αυστηρά και πρέπει να τα λάβουμε υπόψη από την στιγμή που θα ξεκινήσουμε για να βρεθούμε στην OPAP Arena και κατά την διάρκεια της παραμονής μας μέσα στο γήπεδο.Πιο συγκεκριμένα:


Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου για να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός του απαγορευμένα ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα και η απομάκρυνση όσων δεν έχουν εισιτήριο. Κανείς χωρίς εισιτήριο δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει στον χώρο του γηπέδου. Επίσης θα απομακρύνονται όσοι είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.


Οι κάτοχοι εισιτηρίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.


Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων στις εξέδρες.


Απαγορεύεται να περάσουν στο γήπεδο και θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι γι΄ αυτό, πανό ή πλακάτ με προκλητικό/αντιαθλητικό/υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Αν με κάποιο τρόπο εμφανιστεί πανό ή πλακάτ ανάλογου περιεχομένου, θα απομακρύνεται άμεσα.


Σας υπενθυμίζουμε πως δεν μπορείς να μπεις στο γήπεδο με κράνος. Απαγορεύεται επίσης να μεταφέρεις μαζί σου σακίδιο ή σακούλα.


Για μια ακόμη φορά σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας παιδιά χωρίς εισιτήριο. Δεν θα μπουν στο γήπεδο και θα προκληθεί εντελώς αχρείαστη ταλαιπωρία στις εισόδους.


Το πιο βασικό απ' όλα όμως, είναι να βγάλουμε από το μυαλό μας οτιδήποτε δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι αποκλειστικά, να μην ασχοληθούμε με οποιουδήποτε είδους πρόκληση και με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Να δείξουμε επίσης πνεύμα συνεργασίας απέναντι στα αρμόδια για την τήρηση της τάξης όργανα.


Είμαστε σίγουροι πως θα σας έχουμε στο πλευρό μας στην προσπάθεια ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην OPAP Arena να κυλήσει ομαλά όπως τα προηγούμενα. Είμαστε σίγουροι πως όλοι όσοι θα βρεθείτε στο γήπεδο θα μας βοηθήσετε σε αυτό, θα προστατεύσετε την ΑΕΚ και θα την στηρίξετε με όλη σας την ψυχή και το πάθος. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά γι΄ αυτό. Ραντεβού στον Ναό Μας!


1 Comment


Alexandros Perantonakis
Alexandros Perantonakis
Oct 04, 2023

ΜΠΡΑΒΟ !!! Επιτέλους !! Γι αυτά τα μέτρα προστασίας τού γηπέδου καί της ομάδος μας, ΣΑΣ τα έχω γράψει επανηλειμένως,. Κανείς σας , όχι μόνο ΔΕΝ καταδέχτηκε να μού γράψει ΔΥΟ λέξεις , ( έστω , λάβαμε το μήνυμά σας καί σας ευχαριστούμε ) , αλλά καί ούτε και οι συστάσεις μου , προτάσεις μου απόψεις μου ελείφθησαν υπ'όψιν καί οι κακοποιοί , αλητοαναρχοκομμουνιστές ,, ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ καί μπαίνουν στο γήπεδο μεθυσμένοι , από ναρκωτικά ή αλκοολικά ποτά , με κουκουλες κράνη , σακκίδια , λέ'ι'ζερς , με καπνογόνα , εκτοξεφτήρες πυρομαχκων , με μαχαίρια , ρόπαλα , καί άλλα ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ , καί τέλος πάντων άλλα ΑΛΗΤΙΚΑ…

Like
bottom of page