top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Βελγικό stop...



Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1)Καποτε θα γίνοταν κ αυτό .Θέμα διαχείρισης πλέον .


2) Η ομάδα δεν θα την έλεγα κακή αλλά είχε κομβικους παίκτες σε κακη βραδιά.Ολα γίνονται κ όλα ανατρέπονται, ειδικά σε μια έδρα σαν την δική μας όμως .


3) Το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό .Ήρθε ένα αστείο γκολ ( από θέμα αντιμετώπισης του) κ εμφανίστηκε το άγχος .Η Αντβέρπ είναι μια μαχητική δυνατή ομάδα που τρώει δύσκολα γκολ .


4) Δεύτερο ημίχρονο, 700% κατοχη της ΑΕΚ αλλά ουσιαστικά ανούσια.Προβλεψιμη επίθεση από μέρους μας με αποτέλεσμα να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές ξανά κ ξανά .


5) Διασώθηκαν τα στόπερ .Αλληλοκαλυψη, ελάχιστα λάθη κ κουβαλούσαν την επίθεση .


6) Το πρόβλημα ξεκινά στα μπακ που ήταν σε βραδιά " αντίο ζωή ".Ο μεν ΧΧσαφι ελαφρώς καλύτερος αλλά με πάρα πολλα "χασιματα" του αντιπάλου κ ευθύνη στο γκολ .Ο δε Σιντιμπε? Βαρύς,νωθρός κ στα ένα εναντίον ενός να θέλω να αρχίσω τα ναρκωτικά .


7) Σε πολύ μέτρια βραδιά ο Πινέδα .Ενώ γυρνά στην θέση του ήταν καλά κλεισμένος, πολλές λάθος πάσες .Δεύτερο ημίχρονο παίζει καποια στιγμη δεξί μπακ με καίρια κοψίματα μεν αλλά χαμένος στην επίθεση .


8) Ο Σιμανσκι λειτουργεί ως κόφτης κ το κάνει καλά αλλά μέχρι εκεί .Όταν κυνηγάς το σκορ δεν βοηθά ιδιαίτερα ( όχι ότι δεν συμμετέχει,μην είμαι άδικη) .Με την έλευση του Γιονσον, άιντε κάτι ένιωσες από την σεντρα κ πάνω .


9) Λυσσαξα να δω εξτρέμ ,τι κατάλαβα ? Αντετοιμος μάλλον ο Γκατσι.Δεν είχε τις γνωστές επελάσεις του από τα άκρα κ ήταν φλύαρος .



10) Ημαρτον ρε Αμραμπατ ! Βραβείο Χρυσού βατομουρου!! Ο χειρότερος όλων .Πιο προβλέψιμος πεθαίνεις .Πρέπει να έκανε 1500 γιωμες με εξωτερικό φάλτσο σε σημείο να θέλω να ουρλιαξω ( 2-3 του βγήκαν).Κάποια στιγμή δε, παίζει δεξιά με Ελιασον κ αριστερό εξτρέμ παίζω ...ΕΓΩ !! Φτάνει, μόνο αλλαγή ο καράφλας να αφιονιζεται επειδή μπαίνει ως game changer.


11) Το αγόρι εξ Ελβετίας ήταν φλύαρος κ μόνο αυτό .Βέβαια του πιστωνω δυο ασίστ που έβγαλε .Βοηθά πάντα όμως αμυντικά.


12) Δυστυχώς χάνεις Λιβαι ( περαστικά my friend).K εξηγουμαι .Όταν κυνηγάς πάσει θυσία ένα γκολ θες το φορ που ξέρουν κ το "διαβάζουν " καλά οι συμπαίκτες του .Ο Πόνσε δεν είναι ακόμα σε αυτό το σημείο. Ο ίδιος όμως πρόλαβε να κάνει ορατή την παρουσία του όσο έπαιξε .( Σε κάποιες φάσεις όμως λειτουργήσε ελαφρώς εγωιστικά ).


13) Αθανασιάδη δεν φταις πουθενά στο σημερινό ματς αλλά την διαβάζουμε την φαση ναι?


14) Κλασσικά αλλαγές μαζεμενες να αλλάξει το concept.Το γουστάρω αυτό .


15) Μπήκε η γαζέλα δεξιά κ ένιωσες ότι είχες εξτρέμ .Κ πλαγιοκοπησε κ σωστες σέντρες έβγαλε,θετικό πρόσημο .Ο Πέτραν προσπάθησε ,ηρέμησε λίγο την φουρια των υπολοίπων ,θέλησε να δημιουργήσει ορθολογικές επιθέσεις ( έκανε όμως μια λαθαρα..να με το συμπαθιο!).

16) Τον Πιζάρο ρε παιδιά πότε θα τον δούμε ?


17) Καλώς το αγόρι που λένε Πόνσε!! Ότι είναι παιχτουρα το ξέρουμε ( φάνηκε στην γυριστή κεφαλια).Θέλει όμως χλμετρα στα πόδια του ώστε να "αγαπηθεί" από τους ετερους της ομάδας του .


18) Πελαδο μου η ομάδα ήταν προβλέψιμη, βιαστική κ αγχωδης .Κ δυστυχώς ήσουν άτυχος με την κόκκινη κάρτα . Έκτισαν το τείχος του Βερολίνου έξω από την περιοχή τους κ χτύπαγαν με αντεπίθεσεις .Κ εκεί, κατά την ταπεινή μου γνώμη θες ταχύτητα,απρόβλεπτες πάσες κ ατομικες ενέργειες .Έχω εμπιστοσύνη όμως στο Αργεντινικο μυαλό κ ταμπεραμέντο σου .


19) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν τελείωσε τίποτα. Η καλή ΑΕΚ εχει τους απογόνους του Πανοραμιξ για breakfast!!!


ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ " ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ,ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΧΟΡΤΑ"


bottom of page