top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Καρίμ και Γκαρσία καθάρισαν τον Απόλλωνα - Ντεμπούτο για Χατζισαφί και Μισελέν


Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και για το βράδυ του Σαββάτου, το μενού είχε φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.


Η Ένωση πήρε μια άνετη νίκη, ενώ το ντεμπούτο τους -έστω και ανεπίσημα- έκαναν οι Χατζισαφί και Μισελέν, με τον δεύτερο να αγωνίζεται στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ με ωραίο σουτ, μετά από την κεφαλιά του Λε Ταλέκ στην εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία άγγιξε το 1-1 αλλά η κεφαλιά του Ντομίνγκες σταμάτησε στο δοκάρι στο 20ό λεπτό για να έρθει το 2-0 της ΑΕΚ στο 50′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία.

Ουσιαστικά, η Ένωση βρήκε δίχτυα μέσω δύο στημένων φάσεων και είχε κάποιες καλές στιγμές για να βρει δίχτυα σε κανονική ροή αγώνα.


ΑΕΚ (Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Σβάρνας (61’ Μισελέν), Βράνιες (81’ Λάτσι), Τζαβέλλας (81’ Μήτογλου), Χατζισαφί (81’ Παρράς), Λε Ταλέκ (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Γκαρσία (81’ Ραντόνια), Αλμπάνης (46’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (81’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (81’ Κοσίδης)

Απόλλων Σμύρνης (Πετράκης): Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα. Αγωνίστηκαν επίσης οι Ντεντάκης, Ιωαννίδης, Βιτλής, Ραΐλι, Ματέι.

bottom of page