top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ο πόλεμος μόλις άρχισε, μείνετε ΕΝΩΜΕΝΟΙ - Την ΑΕΚ της "Αγιά Σοφιάς" την τρέμουν ήδη όλοι! (φωτό)




Όπως υπογραμμίσαμε από χθες εξαιτίας μια αλήτικης διαιτησίας που προέρχεται μέσα από τα παλιά σκοτεινά μονοπάτια της παράγκας η ΑΕΚ οδηγήθηκε σε ήττα στη Λεωφόρο δεχόμενη δύο γκολ από πέναλτι αστεία μέσα σε 5 λεπτά!





Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στη πρώτη φάση ο Χατζησαφί δέχεται καθαρό φάουλ και οπότε δεν υπάρχει κανένα χέρι,( φτάσαμε στο σημείο να ακούμε γιατι ο Χατζησαφί σήκωσε τα χέρια αν τον έσπρωχνε κανονικά τότε θα έπρεπε να πέσει διαφορετικά - ναι έφτασαν κάποιοι να αναλύουν τον νόμο της βαρύτητας και την κίνηση που πρέπει να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα, αν είναι δυνατόν γελάει όλο το σύμπαν) και στη δεύτερη φάση ένα τζαρτζάρισμα του Γκαρσία σαν αυτά που γίνονται δεκάδες φορές σε μονομαχίες παικτών στο γήπεδο δίνεται επίσης πέναλτι, την στιγμή μάλιστα που αν δεχτούμε ότι είναι, φαίνεται ότι η όποια παράβαση ξεκινά εκτός της περιοχής!





Μέσα σε όλα αυτά παρακολουθόντας κάποιος τις αθλητικές εκπομπές διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη το με πόσο ευκολία γνωστές τηλεπερσόνες και γνωστοί μαϊντανοί που κινούνται μεταξύ γραφικότητας και δήθεν αντικειμενικότητας ήταν τόσο απόλυτα κατηγορηματικοί ότι πρόκειται για δυο πεντακάθαρες φάσεις (ακόμα και στην αθλητική εκπομπή του Μega με ότι συνεπάγεται αυτό...)





Η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ΑΕΚ εκφράζει θέλουμε να ελπίζουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή σειρά και σωστή βάση.


Με την ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει κανείς, η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή σε πολύ δύσκολες εποχές πήρε τίτλους και είχε μεγάλες διακρίσεις ξεριζωμένη από την βάση της εδώ και 19 χρόνια!

Έρχεται πλέον η μεγάλη συγκλονιστική επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό είναι που φοβούνται όλοι, γιατι όσοι γνωρίζουν από από ποδόσφαιρο και ψυχολογία, καταλαβάινουν ότι η ΑΕΚ της Αγιά Σοφιάς θα είναι παντοδύναμη!


Για να επιτευχθεί όμως αυτό ο κόσμος που αγαπά την ομάδα θα πρέπει να συνεχίζει να την στηρίζει, να κάνει την κριτική όταν και όπου χρειάζεται, αλλά το κυριότερο να μείνει ΕΝΩΜΕΝΟΣ!


Η μάχη μόλις άρχισε - Προχωράμε!




bottom of page