top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Futsal: Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ - Αποκλεισμός από την Ακτόμπε με 2-5



Η ομάδα ποδοσφάιρου σάλας της ΑΕΚ, παρότι παλέψε μέχρι τελευταία στιγμή να γυρίσει το ματς, ηττήθηκε με 2-5 από την πιο έμπειρη και φορμαρισμένη Ακτόμπε και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο δυνατά στην αναμέτρηση και είχε κάποιες ευκαιρίες, με την Ακτόμπε να έχει κι αυτή από την μεριά της κάποιες καλές στιγμές. Στο 16ο λεπτό οι Καζάκοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με μακρινό σουτ του Νταουλέτοφ. Η ΑΕΚ δεν τα παράτησε και ισοφάρισε δυο λεπτά αργότερα με τον Γούση, μετά από ωραία ενέργεια του Πάνου. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη, η Ακτόμπε μπήκε πιο δυνατά και η ΑΕΚ έδειξε να έχει περιοριστεί. Έτσι, η ομάδα από το Καζακστάν βρήκε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 22' με 2-1, με τον Βιτάο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην κόντρα. Στο 29' η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το 3-1, εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και σκόραρε με τον Κλότσκοφ. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει με κορυφαία αυτή στο 27', με το σουτ του Θανασάι. Αντίθετα στο 32' έγινε το 1-4 με τον Κουμπάλιεφ. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι 6 λεπτά πριν το τέλος, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πάνου για το 2-4. Ο Καραγκούλοφ απάντησε για το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο λίγο πριν το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ είχε νέο δοκάρι με τον Ντάτη.


Το «παρών» στο Κλειστό του Δαΐς για να στηρίξουν την ομάδα έδωσαν, εκτός του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος, κ. Κωνσταντίνου Μαρινάκη, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λευτέρης Αρχόντης.


Μπορείτε να δείτε σε επανάλληψη ολόκληρο τον αγώνα εδώ.

bottom of page