top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Futsal : Εύκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηνίοχου με 7-1 (video)




Με το ευρύ 7-1 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Ηνίοχου για την 9η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Futsal Super League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος, επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και έδειξαν τις… διαθέσεις τους, “κλειδώνοντας” παράλληλα την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για την κατάκτηση του τίτλου.




Οι γηπεδούχοι μπήκαν με αμυντική προσήλωση, δημιουργώντας δυσκολίες στους παίκτες του Γιάννη Ζιάβα. Όσο περνούσε η ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδιζαν χώρο στο γήπεδο και απείλησαν την αντίπαλη εστία. Τελικά, μετά από οργανωμένη επίθεση, ο Ντάτης από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 10′, ο Σκουτέλης έκλεψε τη μπάλα και σημείωσε το 2-0. Η “Ένωση” έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά, 2″ πριν το ημίχρονο, ο Ηνίοχος μείωσε σε 1-2 με τρομερό γκολ πίσω από το κέντρο.




Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Δελλαπόρτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-3. Οι Πρωταθλητές πίεσαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και ανάγκασαν τον αντίπαλο γκολκίπερ να προβεί σε μεγαλές επεμβάσεις. Στο 36′, ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Ηνίοχου έχασε τον έλεγχο της μπάλας και σημείωσε αυτογκόλ (1-4). Στο 39′ ο Ασημακόπουλος με απίστευτο τελείωμα έκανε το 1-5, εν μέσω αποθέωσης, ενώ το 1-6 και το 1-7 τα σημείωσε ο Θανασάι με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.


Ηνίοχος ΠΟΑΣΑ – ΑΕΚ 1-7 Σκόρερς: Ντάτης, Σκουτέλης, Δελλαπόρτας, Αυτογκόλ, Ασημακόπουλος, Θανασάι (2).



Παρακολουθήστε ξανά την αναμέτρηση:




bottom of page