top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Iστορική νίκη της ΑΕΚ Β (3-1) τον Ηρόδοτο αφιερωμένη στον κυρ Στέλιο στο πρώτο αγώνα στο Σεραφείδειο




Η ΑΕΚ Β’ εγκαινίασε το «Σεραφείδειο» γήπεδο στα Σπάτα, με νίκη απέναντι στον Ηρόδοτο με 3-1 για την 29η αγωνιστική της Super League 2.



Η Ενωση των πολλών απουσιών ήταν σαφώς ανώτερη από τους Κρητικούς και μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όμως έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, κατάφερε να προηγηθεί στο 54ο λεπτό με τον Ευθύμη Χριστόπουλο μετά από ωραία ενέργεια του Τζούντα Γκαρσία από τα δεξιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ Β’ βρήκε και δεύτερο γκολ όταν ο Γερολέμου με κάθετη βρήκε τον Ιατρούδη κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.




Ο Ηρόδοτος μπήκε ξανά στο ματς στο 64ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη αλλά η Ενωση δεν το έβαλε κάτω, επιτέθηκε και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιούσης με τρομερή ενέργεια και πανέμορφο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.


AEK B’:Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Παρράς, Λάτσι, Κορνέζος, Μπάμπης, Γερολέμου (86′ Γιαννούτσος), Γιούσης, Γκαρσία, Χριστόπουλος (71′ Μπούσης), Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

Ηρόδοτος: Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.


bottom of page