top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Mιχάλης Κασάπης: Στην Φιλαδέλφεια θα χάνουν πάλι από τη Δεκελείας!

Mία πολύ δυνατή συνέντευξη παραχώρησε στη Real News και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Φουστέρη ο Μιχάλης Κασάπης.


Διαβάστε αναλυτικά:


Είναι μακράν το καλύτερο αριστερό μπακ που πέρασε από την ΑΕΚ και από τα καλύτερα όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με κοντά 300 συμμετοχές 11 ολόκληρα χρόνια στην "Ένωση", τίτλους με την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και κλήση στη Μικτή Κόσμου από τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ, ο Μιχάλης Κασάπης δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις. Χειμαρρώδης όπως όταν όργωνε τα γήπεδα, μιλά στην "Real News" για το σήμερα και, κυρίως, το αύριο των "κιτρινόμαυρων".
"Να ξέρεις ότι σημείο 0 δεν υπάρχει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, σκαμπανεβάσματα ναι, όμως από τη μοίρα της είναι πλασμένη όσο χαμηλά κι αν πέσει να σηκωθεί και να μείνει όρθια. Είμαι ΑΕΚτζής και το αίμα μου δεν είναι κόκκινο αλλά κίτρινο, και στα τοπικά να πάμε ΑΕΚ θα 'μαι, κι έτσι θα σου μιλήσω, από καρδιάς που λέμε. Ο Μελισσανίδης δεν είναι χθεσινός και τα πράγματα θα τα φτιάξει. Ξέρω πόσο άρρωστος είναι με την ομάδα, και τα καράβια του να βουλιάζουν την ΑΕΚ θα σκέφτεται. Έβαλε προτεραιότητα το γήπεδο και θα το κάνει πράξη όταν άλλοι γυρόφερναν με μακέτες στα χέρια. Αυτή θα είναι η καινούργια μας αρχή, από τη Δεκελείας θα χάνουν οι αντίπαλοι όπως γινόταν παλιά. Ο κόσμος να έχει υπομονή. Τον καταλαβαίνω, κι εγώ όταν βγαίνω στο δρόμο και με πειράζουν όταν χάνει η ΑΕΚ ντρέπομαι, αλλά πίστεψέ με, δεν θα κρατήσει πολύ. Όσες ήττες έκανε τα τελευταία χρόνια, ούτε οι μισές θα γίνουν στην "Αγιά-Σοφιά", στο λέω και στο υπογράφω. Θα είναι το σπίτι μας εκεί, τα χώματά μας, θα το σκέφτεται διπλά και τριπλά ο αντίπαλος όταν ξεκινά να μας αντιμετωπίσει.
Λάθη έγιναν φυσικά. Πολλά. Επιλογές σε ποδοσφαιριστές, σε ανθρώπους μέσα στην ομάδα. Άποψή μου είναι ότι στην ΑΕΚ πρέπει να δουλεύουν μόνο όσοι έχουν πάρει πρωτάθλημα μαζί της και ξέρουν τι σημαίνουν τα τρία αυτά γράμματα, τα έχουν πονέσει, έχουν ματώσει γι' αυτά. Σήμερα υπάρχουν κάποιοι που δεν τους ξέρει κανένας, πως μετά να τους σεβαστεί ο ποδοσφαιριστής, πως θα του εμπνεύσουν σεβασμό και δέος; Ναι, το καλοκαίρι έγιναν 14 μεταγραφές, όμως το θέμα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Να τερματίσουμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά θα έρθει προπονητής με βιογραφικό και κύρος που θα την απογειώσει την ομάδα. Και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει έτσι.

Ακούω κάποιους να λένε "να φύγει ο Μελισσανίδης". Και δεν σκέφτονται ότι χωρίς αυτόν η ΑΕΚ χρώσταγε μέχρι στους μπακάληδες... Όχι γήπεδο δεν θα φτιάχναμε, στο πουθενά θα ήμασταν. Κι εκείνος εννοείται έχει κάνει λάθη, τα παραδέχεται, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Σύντομα θέλω να πιστεύω η εικόνα θα αλλάξει και θα ζήσουμε ξανά καλύτερες ημέρες, αρκεί η ομάδα να μείνει οικογένεια και, κυρίως, όσοι έρχονται να ξέρουν που ήρθαν. Το 2018 όταν πήραμε το πρωτάθλημα έπρεπε να χτίσουμε πάνω της, με 4-5 προσθήκες θα πέταγε. Δεν έγινε αυτό και μας πήρε η κάτω βόλτα".
1 commentaire


Αlexandros Perantonakis
Αlexandros Perantonakis
13 févr. 2022

Πολύ ωραία τα είπε ο Κασάπης. Σωστός. Τα είπε όλα. Καί μόλις προ ολίγου χάσαμε καί πάλι από τον ...ολυμπιάκος, χωρίς να είναι καλύτερος. Νομίζω πως ο Γιαννίκης πρέπει να παραμείνει στη θέση του. Κανένας άλλος προπονητής απ΄όπου καί νάρθει δεν θα κάνει κατι καλύτερο. Ο Γιαννίκης πιστεύω πως έκανε λάθος με τις αλλαγές στα τελευταία δύο λεπτά. Μάλλον καθυστέρηση 'ηθελε να κάνει καί την πλήρωσε η ομάδα μας. Θα στρώσει . Στο μεταξύ εμείς, αν πραγματικά αγαπάμε την ΑΕΚ , να πάψουμε να βρίζουμε παίχτες καί διοίκηση. Ο Γιαννίκης καλά θα κάνει να συμβουλεύεται τον Μπάγιεβιτς .....

ΑΕΚος από ΑΕΚαναδά, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ, ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ καί ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΕΚόφιλος καί ΑΕΚοπολίτης ,,,AEK , MY GREAT GEEK DREAM TEAM .

J'aime
bottom of page