top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

To πάλεψε η ΑΕΚ αλλά αποκλείστηκε (79-72) στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό




Η ΑΕΚ Betsson προσπάθησε αρκετά έχοντας πάθος και σωστό πλάνο, αλλά ηττήθηκε με 79-72 από τον Παναθηναϊκό κι αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Final-8 στο Κύπελλο Ελλάδας.





Μια πάρα πολύ καλή ΑΕΚ Betsson πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά τελικά έχασε (79-72) από τον Παναθηναϊκό στο τέλος. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, εμφανίστηκε πολύ διαβασμένη και βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, είχε καλό αγωνιστικό πλάνο και ουσιαστικά έχασε το παιχνίδι από ένα λάθος του Ραντλ στο τέλος, που δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να μειώσει στη μια κατοχή. Ο Κουζμίνσκας στην επιστροφή του, έδειξε πόσο έλειψε για από την ομάδα, καθώς ήταν ο καλύτερος παίκτης και ο πρώτος σκόρερ της, με 18 πόντους, ενώ και ο ΜακΡέι με τον Ραντλ βοήθησαν. Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Ηλία Ζούρο, που το πάλεψε με διάφορα σχήματα. Με τέτοιες εμφανίσεις στην συνέχεια η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει τις νίκες που θέλει αρκεί να συνεχίσει να βελτιώνεται.


Δεκάλεπτα: 20-15, 39-30, 59-48, 79-72


Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαιτζάκης, Βιλντόζα, Σλούκας 2, Παπαπέτρου, Γκραντ 13, Ναν 12, Λεσόρ 16, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 11, Ερναγκόμεζ 3, Μήτογλου 22, Μαντζούκας.


ΑΕΚ (Ζούρος): Ραντλ 10, Καράμπελας ,Πιλάβιος,  Χόλινς 8, Νετζήπογλου 5, Αγραβάνης 6, Κουζμίνσκας 18,  Νάιτ 4, Κουζέλογλου 5, Μόργκαν 2, Ματαλλιωτάκης, ΜακΡέι 14.




bottom of page