top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ένιωσε απειλή και αντέδρασε ο Αλμέιδα!



Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόσος κόσμος γύρω από έναν αντίπαλο προπονητή και να τον προκαλούν – Κι όμως στην Τούμπα αυτό γίνεται και έγινε και χθες, από... διαπιστευμένους και ΜΗ διαπιστευμένους


Για κάποια πράγματα υπάρχουν και όρια και όταν αυτά ξεπερνιούνται τότε πάμε σε άλλο σκηνικό… Όλα οσα εγιναν στο τέλος του αγώνα της Τούμπας με τον Ματίας Αλμέιδα και όσα προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πάλι κάποια όρια που ξεπερνιούνται και επιβάλλεται να απαντηθούν.

Εδώ και δύο χρόνια που ο Αλμέιδα είναι στην Ελλάδα έχει αποδείξει ότι είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΚΟΣΜΗΜΑ! Δεν προκαλεί, ηρεμεί καταστάσεις, μιλάει με όμορφα λόγια και αναγνωρίζει αντιπάλους. Πλήρης αντίθετη συμπεριφορά δηλαδή απ’ αυτούς που από χθες τον «κατηγορούν» για την αντίδρασή του. Ε, ως εδώ!





Πάμε να δούμε τι έγινε χθες στην Τούμπα: Στο 72’ περίπου του αγώνα υπάρχει μία ένταση μεταξύ των δυο πάγκων. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αντέδρασαν όταν πάγκος και παράγοντες του ΠΑΟΚ άρχισαν να προκαλούν. Ένας ΠΑΟΚ να τονίσουμε εδώ που έχει στον πάγκο του δηλωμένους πάρα πολλούς ανθρώπους ως… ασφάλεια!


Υπήρξε λοιπόν αυτή η ένταση στο 72’. Και στο τέλος υπήρξε τόσος πολύς κόσμος μπροστά στη φυσούνα και κοντά στον πάγκο της ΑΕΚ που ήταν πραγματικά αχρείαστος. Υπήρξαν εκεί και διαπιστευμένοι, αλλά και ΜΗ διαπιστευμένοι! Κάποιος λοιπόν φέρεται να πλησίασε τον Αλμέιδα και να του είπε κάτι. Ένας Ματίας που λογικό ήταν να αντιδράσει όταν είχε τόσο κόσμο γύρω του, να δέχεται λόγια και τραβήγματα! Ο Αλμέιδα είδε δεκάδες άτομα γύρω του, ένιωσε απειλή και αντέδρασε, όποιος θα έκανε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Τι δουλειά είχε τόσος κόσμος εκεί γύρω από τον προπονητή; Πώς μαζεύτηκαν όλοι εκεί; Στη Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει τόσος πολύς κόσμος γύρω από τον πάγκο των αντιπάλων. Στην Τούμπα είναι αλλιώς; Τι ήθελαν όλοι αυτοί εκεί; Ηταν υποχρέωση της αστυνομίας και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην βρεθεί ο Αλμέιδα σε τέτοια φάση σύγχυσης, ανάμεσα σε τόσο κόσμο άσχετο, να σπρώχνουν τον προπονητή όπως τόνισε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αλμέιδα ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του και το θέμα κλείνει εκεί! Ούτε αποβλήθηκε ο προπονητής για να κινδυνεύει με τιμωρία. Αν υπάρξει θα είναι σκάνδαλο!  


Πηγή: enwsi.gr


bottom of page