top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη στόχος για χαφ




Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου – και πλέον είμαστε πολύ κοντά- φυσικά θα... ανοίξει και η ροή της ειδησεογραφίας σχετικά με πιθανούς στόχους της ΑΕΚ. Με πιθανούς στόχους ή και όχι, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όμως η αλήθεια είναι πως στη φάση που είμαστε, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ για τον σχεδιασμό είναι εν μέσω της διαδικασίας επιλογής και ξεκαθαρίσματος των προϋποθέσεων για περιπτώσεις που ενδιαφέρουν (οι περισσότερες στοχευμένες εδώ και καιρό) και δε φαίνεται να υπάρχει μία περίπτωση που αυτή τη στιγμή να είναι ξεκάθαρα ο βασικός στόχος για την Ένωση.


Μιλάμε πάντα για τη μεταγραφή που η ΑΕΚ θα κάνει δεδομένα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.




Αυτή είναι και η μόνη δεδομένη κίνηση που θα γίνει, καθώς το βασικό σκεπτικό στην ΑΕΚ κινείται σε δύο άξονες: Πρώτον πως η διαδικασία για την επίτευξη του στόχου που επιθυμούν όλοι για τη ποιότητα και την ισορρπία του ρόστερ, προχωράει με σταθερά βήματα και δε χρειάζεται πίεση για κινήσεις για οποιαδήποτε θέση, υπάρχει ενδεχομένως προβληματισμός. Δεύτερον, πως διαδικασίες σαν αυτή που έχει μπει η ΑΕΚ από το καλοκαίρι στον σχεδιασμό της, δεν μπορούν να αφεθούν να κρίνονται σε μια μεταγραφική περίοδο βασικά συμπληρωματική, όπως του Γενάρη. Και η οποία παρουσιάζει πάντα ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Εκτός από χαφ, οι πιθανότητες για κάποια άλλη κίνηση θα εξαρτηθούν περισσότερο από πιθανές εξελίξεις με παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ. Εξελίξεις που προς το παρόν δε διαφαίνονται, αλλά μπορεί να υπάρξουν όσο πλησιάζουμε κι αφού μπούμε στη μεταγραφική περίοδο.




Για πιο συγκεκριμένα πράγματα, σε σχέση με τον Βραζιλιάνο Μπαρμπόσα που παίζει δανεικός στην Παλμέιρας, πρόκειται για μια πρόταση από γραφείο με το οποίο η ΑΕΚ έχει συνεργαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα είχε γίνει από κοινού και η προσπάθεια για τον Σουηδό Ελίασον της Γαλλικής Νιμ, το προηγούμενο καλοκαίρι. Όμως απ΄ότι φαίνεται ο Μπαρμπόσα δεν έχει ξεχωρίσει σε αυτή τη φάση στο σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας.


Πηγή: sdna.gr

bottom of page