top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

ΑΕΚ: Μόνο για παίκτη διαφοράς θα κινηθούμε τον Γενάρη




Μόνο για παίκτη που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά θα κινηθεί η ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες και όσα διαρρέουν από την Ένωση, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος ή κάποια τελική απόφαση για την θέση ή τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα.




Προφανώς, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, έχουν κάνει μια προεργασία το προηγούμενο διάστημα, καθώς η δουλειά του σκάουτινγκ δεν σταματά ποτέ, όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης ή της αποδέσμευσης, αλλά επαναλαμβάνουμε πως με δεδομένο και του ότι εκκρεμεί, και δεν έχει γίνει ακόμα, η συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους και τον Αργύρη Γιαννίκη για να παρθούν οι αποφάσεις, δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Οι πληροφορίες, επαναλαμβάνουμε, λένε πως η ΑΕΚ θα κινηθεί μόνο για παίκτη διαφοράς, που θα έρθει να δώσει το κάτι παραπάνω.




Μην ξεχνάμε βεβαίως, πως η Ένωση το καλοκαίρι που πέρασε, απέκτησε 14 ποδοσφαιριστές, έχασε παράλληλα το έσοδο της από την Ευρώπη και φυσικά βρίσκεται στη διαδικασία ταυτόχρονης κατασκευής δύο γηπέδων, της Αγιά Σοφιάς και του προπονητικού στα Σπάτα.



Σε αυτό, αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως υπάρχουν συμβόλαια από τα οποία πρέπει να απαλλαγεί η ΑΕΚ όπως αυτά του Ινσούα και του Νταντσέσνκο, φτάνουμε στο συμπέρασμα και στο σκεπτικό που επικρατεί στην ομάδα, που είναι πως, για να προχωρήσει κάτι θα πρέπει αφενός να είναι κάτι εξαιρετικό και αφετέρου μια καλή ευκαιρία τον Γενάρη. Όλα τα παραπάνω επί της ουσίας, αποκλείουν και κάποια μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, όπως αυτό με τον Ζιντού της Μονακό ο οποίος δεν απασχολεί και δεν είναι σε αυτό που… αναζητεί η ΑΕΚ.


Πηγή: aek365


bottom of page