top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Γιάννης Βούρος : "Προχωράμε..."



Την "Αγιά Σοφιά" επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.




Είναι μια κίνηση που κάνει ανά τακτά άλλωστε χρονικά διαστήματα, δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του ώστε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το έργο που θα αλλάξει σε βαθμό αδιανόητα εντυπωσιακό - εκπληκτικό τόσο την ζωή όλων των ΑΕΚτζήδων όσο φυσικά και όλων των δημοτών της πόλης.


Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής προς αυτή την κατεύθυνση και η συμβολή της ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, άκρως σημαντική για να κερδηθεί μην ξεχνάμε όλο αυτό το διάστημα (το απίστευτο αδιανόητο διάστημα) που χάθηκε από την διοίκηση Βασιλόπουλου, που έβαλε κάθε λογής εμπόδιο για να σταματήσει ή να καθυστερήσει αυτό το έργο ζωής για όλο τον κόσμο ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων.





Ο Γιάννης Βούρος γνωστός και για τα έντονα ΑΕΚτζήδικα αισθήματά του ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο γράφοντας "Προχωράμε..."


Μην ξεχνάμε ότι από την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ αναμένεται να γυρίσει στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, με μια συγκλονιστική επιστροφή που όμοια της δεν θα έχει υπάρξει ξανά ποτέ για ομάδα!


Και ήδη η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας ετοιμάζεται γι αυτό!




bottom of page