top of page
coffee-island-banner.jpg

Γκαρσία: "Έστησα τη μπάλα, ο Λιβάγια μου είπε «προχώρα» και ήρθε το γκολ - Είμαι χαρούμενος"

Εικόνα συγγραφέα: AEK-view
AEK-view
14 Ιαν 2021
διαβάστηκε 1 λεπτά

Ο μοναδικός σκόρερ του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη (0-1), Λιβάι Γκαρσία, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στη φάση του γκολ, αλλά και στις αλλαγές που έφερε η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση.


Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το ματς και τα συναισθήματά του: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Το θέλαμε. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη κάποια πράγματα, αλλά ήμασταν καλοί. Είμαστε χαρούμενοι».

Για το τι σκέφτηκε όταν έστησε τη μπάλα στο φάουλ: «Εστησα τη μπάλα και σκέφτηκα αυτό που σκέφτονται όλοι οι παίκτες σε μια στατική φάση. Ο Λιβάγια μου είπε «προχώρα». Έγινε γκολ, είμαι χαρούμενος».

Για τη δουλειά του στις στημένες φάσεις: «Το έχω δουλέψει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία δύο μου "βγαίνουν" οι στημένες μπάλες. Θέλω να τελειοποιήσω την τεχνική μου».

Για το τι άλλαξε ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να μη δεχθούμε γκολ. Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν δεχόμαστε γκολ. Το δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Σχόλια


bottom of page