top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Δεν φταίει ο Σωκράτης, αλλά μόνο η δική μας νοοτροπία, που μόνο η "Αγιά Σοφιά" θα την αλλάξει




Διαβάζουμε από χθες τόσα πολλά σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου.

Η ΑΕΚ έκανε μια προσφορά που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ συν έξτρα μπόνους στον κύριο Σωκράτη.

Αυτό το ποσό για την ηλικία του είναι πάρα πολύ καλό, και σύμφωνα μάλιστα με τα δεδομένα και την προοπτική που έρχεται - βλέπε Αγιά Σοφιά.


Ο κύριος όμως Παπασταθόπουλος φαίνεται να έχει καλύτερη πρόταση μάλλον από τον ΟΣΦΠ οπότε προτιμάει να κλείσει εκεί την καριέρα του, αφού από την στιγμή που έφυγε για το εξωτερικό είχε δηλώσει ότι αν κάποτε γυρίσει σε κάποια ομάδα αυτή θα είναι η ομάδα του λιμανιού...


Τι όχι ;;


Χμμ..κάπου μπερδεύτηκα μάλλον.


Κάτι άλλο είχε πει που όμως μπαίνει σε δεύτερη , τρίτη , τέταρτη μοίρα μπροστά σε κάτι άλλο τεράστιο που δεν μπορεί να το φτάσει κανένας και να το νικήσει.


Και αυτό λέγεται ΧΡΗΜΑΤΑ


Και να σας πω κάτι ; Πολύ καλά κάνει!


Είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ζει από αυτό, που κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια με την αξία του ή όχι - άλλωστε για τον καθένα αυτό κρίνεται μέσα στο γήπεδο- και που αναλόγως την στιγμή, και το επικοινωνιακό παιχνίδι, μπορεί να φιλήσει και την φανέλα της εκάστοτε ομάδας ή το σήμα σε κάποιες από αυτές (που για εμάς είναι έμβλημα) θέλοντας να δέιξει έτσι την παθολογική του... αγάπη γι αυτήν και να κερδίσει τη συμπάθεια ή την κ@@@α του κόσμου.




Ο κόσμος όμως της ομάδας δεν είναι επαγγελματίας οπαδός ή φίλαθλος είναι ένας αγνός κόσμος που αγαπάει αληθινά την ομάδα και πολλές φορές δεν μπορεί μάλιστα να κοιμηθεί τα βράδια εξαιτίας ενός άσχημου αποτελέσματος.


Όμως το μεγαλύτερο ποσοστό του κάνει ή συνεχίζει να κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος.


Και αυτό είναι ότι πιστεύει ακόμα στα "φιλιά της φανέλας" πιστεύει ακόμη στις δηλώσεις που γίνονται για λόγους επικοινωνιακούς ή μη και γενικά συνεχίζει να έχει το σύνδρομο της προσωπολατρείας γερά "σφηνωμένο" μέσα του ακόμα και τώρα, ακόμα και εν έτη 2021, που το χρήμα κυριαρχεί σε όλους τους τομείς της ζωής μας.


Για να θέλεις λοιπόν να ξεχωρίζεις, για να λες ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ για να θες να δείξεις ότι τα έχεις ξεπεράσει όλα αυτά, θα πρέπει ΚΑΙ ο κόσμος να δείξει με την συμπεριφορά του ότι ανήκει ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ βάσει ιστορίας, και να αποβάλλει αυτή την μιζέρια κινούμενος γύρω από ίδια πρόσωπα, καταστάσεις ή δηλώσεις.


Την ΑΕΚ την περιμένει η Αγιά Σοφιά και εκεί πλέον ΟΛΟΙ θα παρακαλάνε να έρθουν.


Αυτό ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει να το εμπεδώσει και να αλλάξει "επίπεδο" στην σκέψη του, να ξεφύγουμε από αυτή την μίζερη κατάσταση όταν κάτι δεν μας αρέσει ή δεν είναι σύμφωνα με τις δικές μας προτιμήσεις βάσει αυτών που είχαμε αποτυπώσει στο μυαλό μας σαν δεδομένα.


Πολλές φορές λέμε και κάνουμε κριτική στην διοίκηση για να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη - τεράστια στον αγωνιστικό χώρο. Ας γίνουμε και εμείς "τεράστιοι" σε νοοτροπία, να μην "βλέπουμε" κανέναν ρε παιδί μου μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι γι αυτό ή όχι;


Και έτοιμοι να μην είμαστε ακόμα, η Αγιά Σοφιά θα μας αναγκάσει να γίνουμε.


Υ.Γ: Σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του στον ΟΣΦΠ και πάει σε οποιαδήποτε άλλη όμαδα ή έρθει ακόμα και στην ΑΕΚ, ισχύουν ακριβώς οι ίδιες σκέψεις όχι μόνο για τον Σωκράτη αλλά για οποιονδήποτε παίκτη στον κόσμο.



bottom of page