top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Ενδιαφέρον της Γκόρνικ για Μπακάκη!




Tην ώρα που η ΑΕΚ έχει φέρει στην Αθήνα τον Κλεμάν Μισλέν για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, πιθανώς να υπάρξει αποχώρηση παίκτη από τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, η Γκόρνικ ενδιαφέρεται για τον Μιχάλη Μπακάκη και προσπαθεί να τον αποκτήσει.


Όπως αναφέρεται, η πολωνική ομάδα έχει αρχίσει με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς το πρωτάθλημα και χρειάζεται ενίσχυση. «Ο Μπακάκης πέρασε μια όχι και τόσο καλή περίοδο και οι σχέσεις του με την ομάδα και τους φιλάθλους δεν είναι καλές. Η αθηναϊκή ομάδα είναι ακόμη και διατεθειμένη να τον παραχωρήσει χωρίς αντίτιμο ή με ένα συμβολικό ποσό», γράφουν οι Πολωνοί προσθέτοντας πως η αποζημίωση της ΑΕΚ, αλλά και το συμβόλαιό του δεν θα είναι εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή.




Η Γκόρνικ, στην οποία αγωνίζεται και ο Στέφανος Ευαγγέλου αλλά και ο Γιάννης Μασούρας (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), ενισχύθηκε το καλοκαίρι με τον Λούκας Ποντόλσκι, αλλά μέχρι τώρα η εικόνα της είναι απογοητευτική.


Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/20, η ΑΕΚ είχε παραχωρήσει ως δανεικούς στην πολωνική ομάδα τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

bottom of page