Ζήκος: «Όποιος νομίζει ότι η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς στον Βόλο, ας έρθει το Σάββατο να δει τι έχασε»
- AEK-view

- πριν από 1 ώρα
- διαβάστηκε 1 λεπτά

Η ανάρτηση του Άκης Ζήκος σχολιάζει τις αποφάσεις του VAR στο ματς της ΑΕΚ με τον Βόλος ΝΠΣ, τονίζοντας πως σωστά ελέγχθηκαν οι φάσεις, εκτός από το πέναλτι που θεωρεί λανθασμένο.
Ασκεί κριτική στη διαιτησία και στη διαχείριση των φάουλ, υποστηρίζοντας ότι επηρεάζουν τον ρυθμό και όχι το αποτέλεσμα στη Super League Greece.
Κλείνει με αιχμή για όσους μιλούν για απώλεια βαθμών.
Αναλυτικά:
»Όλες οι αποφάσεις μέσω var ήταν σωστές εκτός το πέναλτι, όπου εκεί το χέρι στήριξης, ήτανε χέρι διαρκείας στήριξης. Η ένσταση εδώ είναι ότι το έδωσε, απλά κ μόνο για να βγάλει τη ρετσινιά από πάνω του σε περίπτωση που…« Εγώ το έδωσα.. αλλά αυτός με κάλεσε να το δω».Όποιος ξέρει από «επαγγελματίες έλληνες διαιτητές» κ πως πράττουν στα σήμερα ( περισσότερο δε στο παρελθόν) του var, τότε κ αυτοί γνωρίζουν ότι οι ελεγχόμενες φάσεις μέσω var δε καθορίζουν απόλυτα το αποτέλεσμα ενός αγώνα « ελληνικού πρωταθλήματος». Τα φρου φρου κάθε 30 δεύτερα σε φάουλ ( διακοπή αγώνα με ότι αυτό συνεπάγεται κ για όσο χρόνο ), δηλαδή αυτά που καθορίζουν το ρυθμό ενός αγώνα, τα νεύρα των αθλητών ..τα μισά δικά σας.. τα περισσότερα δικά τους ( κι όμως συμβαίνει.. αντιλαβού) είναι αυτά που μπορεί να πει ο καθένας κακοπροαίρετοςότι καθορίζουν το αποτέλεσμα μιας ελληνικής αναμέτρησης της super league.Οποιος νομίζει ότι η ΑΕΚ έχασε 2 βαθμούς στο Βόλο, ας έρθει το Σάββατο να δεί τι έχασε!!»





















Σχόλια