top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΗλίας Θεοδοσόπουλος

Η πολιτεία της ΑΕΚ ετοιμάζεται για να απογειώσει την ομάδα και τα συναισθήματα του κόσμου!



Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος


Πριν οκτώ χρόνια περίπου η ΑΕΚ βίωνε την χειρότερη στιγμή στην ιστορία της.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τους λόγους όλοι τους γνωρίζετε.

Και μόνο στην θύμηση αυτών των καταστάσεων μας πιάνει μια μελαγχολία.

Έχουμε φτάσει αισίως στο 2021 και το παλάτι της Αγιάς Σοφιάς τα τείχη τα δικά μας που δεν ξαναπέσουν ποτέ, έχουν υψωθεί και είναι επιβλητικά και πανέμορφα.

Κάθε μέρα που περνάει ο χώρος που υπάρχει το γήπεδο γίνεται πανέμορφος!

Η οπτική εικόνα της περιοχής έχει αλλάξει εντυπωσιακά.



Το χρώμα που αρχίζει και μπαίνει στο γήπεδο αρχίζει και μας τρελαίνει, μας κάνει να φανταζόμαστε την συνέχεια, και μαζί με τους φωτισμούς και τις εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό υπερθέαμα που όμοιο του δεν θα υπάρχει πουθενά!

Προσπαθείς να το σκεφτείς και να το φέρεις σαν εικόνα αλλά και πάλι δεν μπορείς να φανταστείς την ομορφιά του.

Απλά ονειρεύεσαι και το φέρνεις σαν εικόνα όταν θα έχει ολοκληρωθεί....




Από κοντά και τα εξίσου σημαντικά έργα που γίνονται στο προπονητικό στα Σπάτα.

Με όλες τις υπερσύγχρονες ανέσεις για τους ποδοσφαιριστές και με την δημιουργία ενός νέου γηπέδου που θα πληρεί τις προδιαγραφές της UEFA ώστε να πραγματοποιούνται αγώνες ακόμα και για την πρώτη ομάδα ή ακόμα και για μικρές εθνικές ομάδες όπως γίνεται δηλαδή στο εξωτερικό.


Δυο έργα που "τρέχουν" παράλληλα με ταχύτατους ρυθμούς και που θα απογειώσουν την ΑΕΚ σε βαθμό που δεν μπορούμε να διανοηθούμε.


Γιατί οι βάσεις που έχουν οι μεγάλες ομάδες σε όλον τον κόσμο ξεκινούν από το γήπεδο και το προπονητικό, που σημαίνει "σπίτι" και "χώρος εργασίας."



Ναι σίγουρα χρειάζεται και οργάνωση, ναι σίγουρα χρειάζεται και ενίσχυση σε οποιοδήποτε πόστο της ΠΑΕ και αν είναι αυτό (και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό έμψυχο υλικό) αλλά ήδη ανακατατάξεις υπάρχουν, προσθήκες και κινήσεις γίνονται ώστε να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα, και να "εναρμονιστούν" αυτά με τις εικόνες που βλέπουμε.


Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει σε ένα τέτοιο περιβάλλον από όποιο πόστο και να είναι αυτό ;


Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετέχει και να είναι σημείο αναφοράς για όλον το κόσμο αφού κάτι τέτοιο το επιβεβαιώνουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, βάζοντας "φαρδιά - πλατιά" την υπογραφή τους οι εικόνες που βλέπουμε;


Κανένας δεν θα θυμάται πρώτα ο Θεός και καλώς εχόντων των πραγμάτων, σε ένα (1) χρόνο από τώρα το αν η ΑΕΚ κέρδισε φέτος κάποιο ντέρμπι, το πόσο καλά έπαιξε, αν τερμάτισε στην 2η ή την 3η θέση, και πόσα λάθη και αν έκανε ο προπονητής.


Όλων τα μάτια, όλων η σκέψη θα είναι εκεί... στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου, που αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο!


Το αθλητικό κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού "Αγιά Σοφιά" και το προπονητικό με το γήπεδο στα Σπάτα, ετοιμάζονται για να γράψουν νέες και όπως όλοι καταλαβαίνουμε και αντιλαμβανόμαστε, τις πιο χρυσές σελίδες στην ένδοξη ιστορία της ΑΕΚ!






bottom of page