top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΝίκος Δωριώτης

Η πρεμιέρα, ο Μιλόγεβιτς και η τριάδα που... έρχεται;


Γνωστό αυτό: Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα με τις υποθέσεις των Ολιβιέ Εντσάμ, Γιώργου Τζαβέλλα και Σέρχιο Αραούχο.


Είναι μια υπόθεση που κρατάει εδώ και αρκετές ημέρες, τόσες, που αρχίζει να γίνεται ανησυχητικό.


Αν και επί της ουσίας τίποτα δεν δείχνει ότι υπάρχει έστω και ίχνος «σκιάς» πάνω στο τραπέζι του μεταγραφικού σχεδιασμού, η διοίκηση της ΠΑΕ καλλιέργησε την ελπίδα ότι ο Μιλόγεβιτς το πρωί της Πέμπτης θα έχει μέσα στο λεωφορείο της ομάδας και τους τρεις μεταγραφικούς της στόχους: τους Τζαβέλλα, Εντσάμ, Αραούχο.

Μολονότι αυτή τη φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ κινήθηκε μεθοδικά ως προς την «κρυφή» ταυτότητα του Στάνκοβιτς, του Παρρά και του Μήτογλου (η περίπτωση του Γούτα ήταν η πρώτη που δόθηκε στη «δημοσιότητα» εδώ και καιρό, ωστόσο δεν κρατήθηκε μυστική και το παράδοξο είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη που ακόμα δεν έχει υπογράψει... και αν θα υπογράψει) οι τρεις παίκτες δεν έχουν βάλει ακόμα την υπογραφή τους σε συμβόλαιο.




Και όπως λέει και το παλιό τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε...», εδώ αντί της δεκάρας (που μάλιστα μεταφράζεται σε κάμποσα εκατομμύρια ευρώ στο σύνολό τους) αρμόζει το συμβόλαιο.


Είναι σωστό να περιμένει κανείς μέχρι την Πέμπτη, για το ενδεχόμενο τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ολοκληρωτικό άξονα (κεντρικός αμυντικός, κεντρικός χαφ και σέντερ φορ) να βρεθούν στην Πορταριά του Πηλίου, εκεί όπου το προπονητικό σταφ της ομάδας θα βάλει τα πρώτα θεμέλια στο «ξεσκούριασμα» και στην μετέπειτα καλή αντοχή, που θα «κουβαλούν» μαζί τους όλη τη χρονιά που έρχεται;

Ναι, βεβαίως και πρέπει. Κυρίως για τον Σέρβο τεχνικό, που απολύτως λογικά θέλει να έχει μαζί του όσο περισσότερους παίκτες γίνεται (από εκείνους που προφανώς θέλει να συνεργαστούν) η παρουσία τριών ποδοσφαιριστών που θα λογίζονται ως βασικοί στην «νέα ΑΕΚ», είναι μια ανάσα στο σχέδιο που θα καταστρώσει, ώστε η ομάδα αλλά και ο ίδιος να αισθάνονται ανταγωνιστικά απέναντι στους αντιπάλους τους και να είναι μέχρι το τέλος μέσα στους στόχους μιας ομάδας όπως η ΑΕΚ.



Και μην ξεχνάμε: η ΑΕΚ του Μιλόγεβιτς, πρώτα ο Θεός θα είναι εκείνη που θα πατήσει το νεόφυτο χορτάρι του «ΟΠΑΠ Arena» πιο μπροστά απ’ όλους.


Και για να πετύχει και όχι να τύχει, χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά τώρα το καλοκαίρι από εκείνους που «τρέχουν» τις μεταγραφές.


Για τον χειμώνα, η κύρια εργασία βρίσκεται αλλού, στον αγωνιστικό χώρο.


Είναι ακόμα πολύ νωρίς…

bottom of page