top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAEK-view

Καραλής: «Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρήκατε; - Ατελείωτο γέλιο για την ξεφτίλα σας!» (ΦΩΤΟ)




Νέα αιχμηρή τοποθέτηση από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννη Καραλή στο facebook που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κάτι άλλο που να φταίει η ΑΕΚ βρηκατε; Ατελείωτο γέλιο για την ξεφτίλα σας!».


«Τα έγραφε ο Ντοστογιέφσκι, αλλά ποιος τα διάβαζε; Το ευτραφές “εξώγαμο” του Μέτερνιχ (σ.σ ο μετρ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στην…”ιερά συμμαχία”),πάντως, σίγουρα όχι!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καραλής απαντώντας ουσιαστικά σ’ όλα αυτά που γράφονται γύρω από το χθεσινό ματς από διάφορους «πράσινους», «ερυθρόλευκους» και προς Θεσσαλονίκη μεριά κυρίους.



«-Αρχικά η απορία ήταν “πως το είδε ο Αμραμπατ”. Όταν φάνηκε και στο μέτρημα, ΜΟΥΓΚΑ!», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο Γοάννης Καραλής.



«-Μετά βρήκαν άλλη…”εξυπνάδα”: “που βρήκε η ΑΕΚ την μεζούρα”; Αυτό κατέπεσε παταγωδώς και…θεσμικά, αφού ήταν της αστυνομίας», επισημαίνει και καταλήγοντας αναφέρει: «-Μετά (φωτο-2) ήρθε το “γιατί μετράνε από το 10 και πάνω”, υπογραμμίζοντας το ως…”ντροπή της ντροπής”. Στο βίντεο, όμως, ακούγεται καθαρά: “είναι 2.51,δηλαδή 2.41” (αφαιρούν τους 10 πόντους που λέγαμε).Αλλά κι αν δεν ήταν έτσι, βρε -μαθηματικα- αμορφωτοι, 10 κλεμμένοι ποντοι σημαίνει ότι το 2.34 (π.χ) θα φαινόταν (+10) 2.44. Δηλαδή ΗΛΙΘΙΕ (ο… Ντοστογιέφσκι που λέγαμε) θα βοηθούσε τον Ατρόμητο στην ετυμηγορία των διαιτητών, αφού θα φαινόταν το κοντό γκολπόστ, ψηλότερο!!! Κάτι άλλο, για το οποίο να “φταίει η ΑΕΚ”, βρήκατε ή ακόμη; Περιμένουμε με αγωνία.


Το ΓΕΛΙΟ μας, για την ξεφτίλα σας, ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ!!!».




bottom of page