top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΆννα Βαπτίσμα

Λίγο πριν το όνειρο... περάσαμε από την στάση Χαριλάου!





Γράφει η Άννα Βαπτίσμα


1)Οτι μας έφυγε η ψυχή στην Κουλούρη κ ξαναρθε να το πούμε .Ότι ο Άγιος Πέτρος μου έκλεισε λίγο πονηρα το ματάκι να το πούμε κ αυτό .Ότι τέλος καλά, όλα καλά κ προχωράμε ...το μόνο βέβαιον !

2) Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν στα καλά της .Το δίδυμο Πολωνου- Γιενς δεν αποδίδει επιθετικά .Οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις που βολεύε το παιχνίδι του Άρη με μακρινές μπαλιές.Επιπλεον οι κλασσικές ευκαιρίες δεν μετατράπηκαν σε γκολ κ ήρθε κ το κερασάκι ...το γκολ- φάρδος ( 800 κόντρες κ μπήκε δεν μπήκε).

3) Δεύτερο ημίχρονο άλλη ΑΕΚ. Καταιγισμος ευκαιριών !! Οι φάσεις ηταν σε κλίμακα 9 Μποφώρ. Το άγχος του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε σε αποφασιστικότητα .Μέχρι που ήρθε το πολυπόθητο γκολ κ ξεχάσαμε τη ψυχή κ το σώμα μας στην Φιλαδέλφεια!!


4) Εγώ αυτόν τον λίγο ανάλαφρο παικτη τον αγαπώ .Ο Καλενς δεν είναι το βαρυ, στιβαρό στόπερ .Όμως είναι ταχύτατος πλέον, φούστα - μπλουζα με Βιντα κ σήμερα έπαιξε καλά .

Ο δε φυσικός αρχηγός Κροάτης ήταν αρχοντικός ,πήρε άπειρες κεφαλιές κ έκανε κ αυτος καλό παιχνίδι .

5) Επανεμφάνιση Σιντιμπε.Καιρια στοπ, μπαλιές με την μία κ με συνεχή προσπάθεια να βοηθήσει επιθετικά .Κερασακι το γκολ του !!!.Παραμένει η ταχύτητα του το μειονέκτημα του .

Ο Ιρανός από την άλλη πλευρά του γηπέδου κάνει ένα ακόμα τίμιο κ μεστό παιχνίδι με ελαχιστα λάθη .



6) Ξέρετε ότι το δίδυμο δεν το πολυαγαπω.Σημερα ο Γιονσον ήταν εξαιρετικός .Πύραυλος εδαφους-αερος.Επαιξε λίγο μπρος ,λίγο πίσω 6αρι.Ηταν παντού !! Έληξε το ματς κ μπορούσε να γυρίσει με τα πόδια Αθήνα !!

Ο Σιμανσκι όμως δεν είναι στα καλύτερά του.Δεν έχει φρεσκάδα κ κολλάει ελαφρώς το μυαλό του σε φάσεις επίθεσης .


7) Πάμε στον μέτριο του ματς .Τον Ελβετό .Πίσω από τον επιθετικό δεν του πολύέβγαιναν τα πράγματα .Λάθη, κ δεν έμπαινε η ρουφιάνα με τίποτα . Ερχόμενος στα άκρα, ανέβασε απόδοση .


 Ο MVP της σεζόν είναι αναμφισβήτητα ο Ελιασον .Πάρτυ έκανε στα δεξιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο .Σουηδικη ορχήστρα για 4 βιολιά !

9) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ !! Νορντιν Αμραμπατ θα σε αγαπώ για πάντα ρε φίλε !! Γιατί γουστάρεις να παίζεις, γιατί έχεις πάρει γραμμή την χαρά της μπαλιτσας κ γιατί σήμερα ήσουν μια αρμάδα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !! Βάζεις την γκολάρα ,έχεις πάρει παραμαζωμα ότι βρίσκεται στον δρόμο σου κ τρέχεις σαν δαιμονισμένος έφηβος !!!

10) Πόνσε σήμερα δεν σου πολυβγηκε .Προσπαθεί όμως αυτό το αγόρι κ κ να βγάζει ασίστ κ να πιέζει. Σε περιμένω την Τετάρτη .




11) Σταθερα καλός ο Αθανασιάδης .Ωραίες αποκρούσεις, ένα λάθος θυμάμαι μόνο κ στο γκολ ..τι να πεις ? Κόντρα στην κόντρα κ πάλι ...το βγάζεις.

( Η άποψη μου είναι ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή άλλα κ πάλι .....είναι η αίσθηση μου ).

12) Ανακατεύτηκε η τράπουλα ήρθαν κ οι αλλαγές .

13) Ο Σέρχιο μας μπαίνει ,γίνεται κομβικός σε δύο στιγμές, κερδίζει το πέναλτι ( που σωστά ακυρώθηκε λόγω του φάουλ που προηγήθηκε) .Κάνει καλή εμφάνιση όσο έπαιξε .

14) Ο Πινέδα είναι η σκούπα Philips της ΑΕΚ . Απορροφά τους κραδασμούς . Παίζει, άξονα, δεξί μπακ, ότι βολεύει .Δίνει πνοή στη κάθε γραμμή που παίζει παντα.Βοηθησε στην δημιουργία κατά πολύ

15) Ξαναμπήκε το πιτσιποπο. Χόρεψε εκεί πλαγιοκοπωντας, κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε .

16) Λιουμπι θα λέμε κ θα κλαίμε με δάκρυα χαράς .Μαματος παίκτης που ξέρει ακριβώς τι θέλει μέσα στο γήπεδο .Έχετε υπομονή κ θα δούμε πράματα κ θαματα από δαυτον!!!

17) Χουτεσιωτης έγινε Νοιερ στην θέση Χαριλάου .Ρε μαν, αν κ θα πέθαινα εξαιτίας σου, κατέβασες ρολά ...στο δίνω .

18) Βγαίνει ο Νορντιν τραυματίας κ δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του ενώ κουτσαίνει ...αξία ανεκτίμητη !!!

19) Στο γκολ του Μαροκινου κ στα πανηγύρια εξαλλοσυνης που έζησα θυμήθηκα γιατί αγαπώ τόσο πολύ την μπάλα !!!

20) Φιλικό ε? Ηρθε η ώρα την Τετάρτη να τα πούμε λίγο φιλικά , μιας κ εκεί μπαίνουν τα καλύτερα γκολ ! ΑΕΚΑΡΑ μου κάνε αυτό που πρέπει κ μπορείς .


ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ....ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ .....Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!!



bottom of page